23 / 04 / 2024

Burhanettin Kocamaz Mersin'deki projeleri inceledi!

Burhanettin Kocamaz Mersin'deki projeleri inceledi!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz Anamur şehir merkezi içerisinde başlatılan İçmesuyu Hatları yenileme ile Sıcak Asfalt çalışmalarını inceledi.



Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ve Daire Başkanları Şehit Uzman Çavuş Atanur Bal Fuar Merkezinde gerçekleşen Anamur 2.Tarım ve Gıda Fuarı açılış ve stand gezileri sonrası Anamur Belediyesi Sosyal Tesislerinde Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz onuruna verilen yemeğe katıldı. 


Yemek sonrası Anamur Belediyesi'nde Başkan Kocamaz'a Projeler Sunumu yapıldı. Başkanlar sunum sonrası Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Anamur Belediyesi işbirliğiyle Anamur şehir merkezi içerisinde başlatılan içmesuyu Hatları yenileme ve Sıcak Asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkanlar Anamur Belediyesi yanındaki Fahri Görgülü caddesi üzerinde yürütülen sıcak asfalt çalışmasını değerlendirirken hizmetlerin kesintisiz süreceğini kaydettiler.Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin genelinde tüm ilçelerde başlatılan sıcak asfalt çalışmalarının son hızla sürdüğünü, Anamurda da içmesuyu hatlarının Meşki tarafından yenilenmesiyle Anamur Belediyesi işbirliğiyle sıcak asfalt çalışmasının dün itibariyle başladığını kaydetti. Anamur'a Atıksu Arıtma Tesisi'nin kazandırılmasının ardından içmesuyu hatlarının da yenilenmesini sağlayan Başkan Kocamaz sıcak asfalt için de Hayırlı Olsun dileklerinde bulundu.


Güney


Geri Dön