27 / 04 / 2024

Bürotime ergonomik ve çevreci ürünler üretiyor!

 Bürotime ergonomik ve çevreci ürünler üretiyor!

2000 yılında Konya'da kurulan Bürotime, 2 bini aşkın ürün çeşidiyle Türkiye'nin en büyük ofis mobilyaları üreticisi konumunda. Bürotime, Tasarımda öncü, çok işlevli, insan sağlığına duyarlı, ergonomik ve çevreci ürünler üretiyor.



2000 yılında Konya'da kurulan Bürotime, 2 bini aşkın ürün çeşidiyle Türkiye'nin en büyük ofis mobilyaları üreticisi konumunda. Türkiye genelinde 72, yurtdışında ise 40 ülkedeki bayileri aracılığıyla ürünlerini tüketicilerle buluşturan Bürotime, çalışma hayatını kolaylaştırmayı, işin önündeki engelleri ortadan kaldırmayı, işyerinde verimi artıran ve fonksiyonel ofis mobilyaları ile tasarımda öncü, çok işlevli, insan sağlığına duyarlı, ergonomik ve çevreci ürünler üretiyor.


Ofis mobilyaları alanında sektörünün lider şirketi olan Bürotime, Yalnızca Türkiye’de yaptığı marka yatırımları ile değil dünyanın pek çok ülkesinde de yaptığı çalışmalar için 2009 yılı itibariyle TURQUALITY marka geliştirme programına kabul edildi. Sürdürülebilirliğe değer ve önem veren Bürotime, kısa bir süre önce en kapsamlı sürdürülebilir bina programları (Leed/Breeam) ve kanunlar tarafından tanınmış dünya çapında kabul edilen GREENGUARD sertifikasını almaya hak kazanarak, Türkiye’de bu yetkinlik ve donanıma sahip ilk ofis mobilyalan üreticisi oldu.


FARKLI SENARYOLAR İÇİN 

Runner ürün grubu, eğitim, konferans, sunum gibi farklı senaryolar içinde şekillenen bir sistem oluşturuyor. Mobil olarak kullanılan üniteler bir araya getirerek çok sayıda kombinasyon oluşturulabiliyor. İstenilen kurgu teker kilitleri ve masa bağlantı aparatlarıyla sabitleniyor. Tasarlanan 5 farklı çalışma yüzeyi sayesinde kullanılan alan ve kullanıcı sayısına göre farklı kurulumlar uygulanabiliyor. Operasyonel kullanıcıların toplantı ihtiyaçlarına sabit ayaklı varyasyonlarıyla çözümler getirilen Runner Koleksiyon’u, ofisteki ihtiyaçları karşılamak için akılcı alternatifler öneriyor. Ürün ailesinin tamamlayıcıları olarak hazırlanan projeksiyon perdesi, yazı tahtası, kürsü ve pano gibi öğeler, kullanıcılar bir aradayken fikirlerini birbirleriyle paylaşmalarını kolaylaştırmak üzere tasarlandı. Servis, proje ve projeksiyon ünitesi gibi mobil öğeler de bu ihtiyaç ve beklentileri destekleyen diğer birimler.


Capital 


Geri Dön