28 / 03 / 2024

Bursa Altınşehir Kuran Kursu'nun kaba inşaatı tamamlandı!

Bursa Altınşehir Kuran Kursu'nun kaba inşaatı tamamlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Altınşehir’de geçtiğimiz yıl hizmete açtığı 15 bin 300 metrekare alanlı parkın ardından Hacı Fahrettin Kılıç Camii için projelendirilen kuran kursu binası için de desteklerini sürdürüyor.




Bursa’yı geleceğe taşıyacak projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi diğer taraftan mahalle halkının eksikliğini hissettiği tesisleri de ihtiyaç duyulan bölgelere kazandırıyor. Nilüfer ilçesi Altınşehir Mahallesi’ne geçtiğimiz yıl 15 bin 300 metrekare alanlı bir park kazandıran Büyükşehir Belediyesi, yine bölge halkının en önemli taleplerinden biri olan Kuran Kursu binası için de destek veriyor. Temeli geçtiğimiz yıl atılan 4 katlı binanın kaba inşaatı önemli ölçüde tamamlanırken, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, inşaatta incelemelerde bulundu.


Toplumsal talepler karşılanıyor

Bursa’nın her anlamda yaşanabilir ve sağlıklı bir kent olması amacıyla çalışmalarını hızla sürdürdüklerini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, belediyenin doğrudan yatırımlarının yanında kent dinamikleriyle işbirliği halinde yapılan yatırımlarla da toplumsal ihtiyaçların karşılandığını söyledi. Altınşehir´deki Hacı Fahrettin Kılıç Camii çevre düzenlemesi ve bölgeye park kazandırılmasının ardından bölge halkının kuran kursu için yoğun bir talepte bulunduğunu hatırlatan Başkan Altepe, “Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneğimiz Kuran kursu için tüm gücünü seferber ediyor. Onların yetişemediği yerde de Büyükşehir Belediyesi olarak biz katkı veriyoruz. Önemli bir mesafe alındı. İnşallah kısa zamanda tamamlayıp, bölge gençliğinin ve halkımızın hizmetine sunacağız. Burada gençlerimiz, kadınlarımız kuran okumayı öğrenekler. Şimdiden bölge halkı için hayırlı olsun” dedi.

Altınşehir Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Osman Çelik de temelin atıldığı ilk günden buyana yardımlarını hiç eksik etmeyen Başkan Altepe’ye teşekkür etti.



Bursa Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön