20 / 04 / 2024

Bursa Anatolium AVM'de Leroy Merlin'in ilk mağazası açıldı

Bursa Anatolium AVM'de Leroy Merlin'in ilk mağazası açıldı

Avrupa'nın önde gelen Yapı Market Zinciri Leroy Merlin, Türkiye'de ilk mağazasını Bursa Anatolium Alışveriş Merkezi içerisinde açtı



Açılışını Bursa Vali Yardımcısı Selman Yenigün, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdullah Karadağ  ile Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın yaptığı törende, Groupe Adeo Başkanı Damien Deleplanque, Sorumlu Başkan Yardımcısı Pascal Delfosse, Leroy Merlin Türkiye Genel Müdürü Pascal Lefebvre ile Bursa Leroy Merlin Mağaza Müdürü Patrick Le Goff da hazır bulundu.
 
Türkiye'yi potansiyeli yüksek bir pazar ve Bursa'yı da endüstrinin çok geliştiği bir il olarak gördüklerinden; Avrupa'nın ikinci büyük yapı marketi "Groupe Adeo", Leroy Merlin markası ile Türkiye'de ilk yatırımını Bursa'da Anatolium Alışveriş Merkezi içerisinde yapma kararı aldı.
 
Avrupa'da yaşam alanı düzenlemesinde öncü ve bulunduğu ülkeye özgü orijinal çözümleriyle tanınan Leroy Merlin; Bursa halkını da yeni bir "Yapı Market" anlayışıyla tanıştırarak, Türkiye'de de beklentilere uygun ürün, tasarım, fiyat ve geniş ek hizmet yelpazesi sunacak.
 
13.700 m²'lik alan üzerine kurulmuş olan Leroy Merlin, 175 personeli ve 21 kasa ile haftanın 7 günü 09.00 - 22.00 saatleri arasında hizmet verecek.
 
Leroy Merlin, müşterilerine açılış günü itibarıyla güzel sürprizler hazırlıyor.
 
4 Nisan Pazar günü, Türkiye'de olduğu kadar uluslararası müzik çevrelerinde tanınan saygın perküsyon sanatçısı Burhan Öçal ile kendisine eşlik edecek, müzikteki ileri görüşlülüğüyle Türkiye'nin en iyi DJ'lerinden biri olan Murat Uncuoğlu'nu gün içinde 11:00 - 15:00 - 17:00 saatlerinde ziyaretçileriyle buluşturacak.
 


Geri Dön