29 / 03 / 2024

Bursa Atatürk Stadı için sponsor aranıyor!

Bursa Atatürk Stadı için sponsor aranıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Atatürk Stadı'nın yenilenmesiyle ilgili iş adamları ve sanayicilere sponsor olmaları çağrısında bulundu



Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Bursa Şubesi'ni ziyaret eden Altepe, Bursa Atatürk Stadı'nın yenilenmesine ilişkin projeyle ilgili bilgi verdi.

Altepe, yakın zamanda Almanya'daki statlarda incelemelerde bulunduğunu hatırlatarak, Schalke 04'ün, stadını bin 152 sponsorun desteğiyle yenilediğine dikkati çekti.

Schalke 04'ün stadında, her köşede farklı bir sponsorun isminin yer aldığına işaret eden Altepe, şunları söyledi: "Schalke 04'ün yeni stadı için tüm kent birlik olmuş. Bizde ise "Belediye yapacakmış, yapsınlar da görelim' anlayışı hakim. Bursa, bir marka kent olacaksa bu el birliğiyle olacak. Kentimizde dünya çapında organizasyonlar olacaksa bu, dünya standartlarında tesislerle mümkün olacaktır. Valimizle birlikte bazı büyük firmalarla görüşeceğiz. Atatürk Stadı'nın yenilenmesinde, iş adamları ve sanayicilere sponsor olmaları çağrısında bulunuyorum."
AA


Geri Dön