26 / 04 / 2024

Bursa Bademli Teras'ta fiyatlar 640 bin TL'den başlıyor!

Bursa Bademli Teras'ta fiyatlar 640 bin TL'den başlıyor!

Göktuğ İnşaat ve Turizm'in Bursa Bademli'de inşa ettiği Bademli Teras Evler'inde fiyatlar 640 bin TL ile 1 milyon 200 bin TL arasında değişiyor. Projede 20 villa bulunuyor



 1) Projenin adı
Bademli Teras

2) Yapımcı şirket
Göktuğ İnşaat Turizm

3) Projenin lokasyonu(bulunduğu yer)
Bademli, Bursa

4) Toplam arsa alanı
20 dönüm

5) Toplam inşaat alanı
8400 m2 kapalı inşaat alanı

6) İnşaata ne zaman başlandı
16 Haziran 2010

7) Ne zaman bitirilecek
 Haziran 2011

8) Konut sayısı: 20 adet villa

9) En düşük ve en yüksek metrekareler ve tipleri: A tipi 650 m2 bahçe 540 m2 kullanım alanı A+ tipi 860m2 bahçe 680m2 kullanım alanı

10) En ucuz ve en pahalı konutun fiyatı: En ucuz: 640 bin TL, En pahalı: 1 milyon 200 bin TL

11) şžimdiye kadar satılan konut sayısı: Henüz satış gerçekleşmemiştir.

12) İstenilen minimum peşinat: Kişiye özel vade ve peşinat seçenekleri ile çalışılmaktadır. şžimdilik her hangi bir minimum peşinat bedeli belirlenmemiştir.

13) En düşük taksit: Kişiye özel taksit seçenekleri oluşturulmaktadır. şžimdilik her hangi bir minimum taksit bedeli belirlenmemiştir.

14) Metrekare ortalama satış fiyatı: bin 500 TL

15) Projenin özellikleri:

GENEL ÖZELLİKLER
Arazi Özellikleri
Yapısal Toprak yapısı, depreme karşı direnci
Arazi üzerinde yapılan çalışmalar sonucu oluşturulan DETAYLI ZEMİN ETÜT RAPORU"NA göre, arazinin toprak yapısına az siltli kil, kum taşı, siltli kum ve killi çakıl birimleri hakimdir. Arazi alanı ve yakın civarı afet olaylarına maruz değildir. Dolayısıyla bu alan, heyelan, kaya düşmesi, sel gibi doğal afetlerden oldukça uzak ve depreme son derece dirençlidir.

İlk kez İnkalar tarafından dik yamaçlarda tarımsal alan oluşturabilmek için uygulanan teraslama, yüzyıllar boyunca arazi düzenlemelerinde vazgeçilmez bir yöntem olarak kullanılmıştır. Sağladığı kullanım ve yerleşim avantajları sebebiyle teraslama, konut projelerinde sıra dışı çözümler yaratabilmektedir. Bağımsız parseller, kesintisiz vadi manzarası gibi unsurlar Bademli Teras projesinde kullanılan teraslama usulünün yarattığı en özel ayrıcalıklar olmuştur.

Birim Özellikleri
Üç BAĞIMSIZ BÖLÜM
ANA BİNA¦ œL formunda dizayn edilmiş ana binalara Bademli Teras güvenliğini geçip, her tür hava şartında rahatlıkla kullanılabilecek geniş yollardan ulaşılıyor. Ana bina bünyesinde eve geçiş kapısı olan bir araçlık kapalı ve bina yanında en az iki araçlık açık otopark alanı bulunuyor. Eğime göre düzenlenmiş yapı formları sayesinde katlar birbirine yarım kat merdivenle bağlanarak her yaş grubu ve enerji seviyesine uygun hale getirilmiş.

KONUK SUİTݦ Misafir alanı giriş kapısının hemen yanı. Yatılı misafirleri en özel şekilde ağırlamak için daha iyi bir tasarım düşünülemez. Kendi banyosu ve küçük mutfağı ile kendi içinde bir ev. Hatta İstenirse ev-ofis şeklinde veya genç erişkinlere stüdyo daire şeklinde harika düzenlenebilir. Ayrı giriş oluşturmak dahi mümkün.

HİZMETLİ EVݦ Güneşlenme terasının hemen altında kendi içinde bir ev şeklinde düzenlenebilecek bir mekan. Girişi müstakil bir yatak odası, salon, banyo ve mutfaktan oluşuyor. Bahçeden girişli; evinde yatılı görevli bulunduracak aileler için büyük ayrıcalık. Evinde hizmetli bulundurmayacak ev sahiplerinin bahçe ve havuz gereçlerini saklamaları için ideal bir depo alanı.

ANA BİNADA SEKİZ YAşžAM BÖLGESİ

SALON¦ Güney cephesi teras, doğu cephesi manzaraya hakim ve yere kadar inen pencerelerle aydınlık ve havadar bir mekan oluşturulmuş. Oturma ve yemek alanlarının ortamı daraltmadan kullanışlı bir şekilde yerleşeceği salon ev sahiplerinin keyifle zaman geçireceği en iyi düşünülmüş alanlardan biri.

BAR-MUTFAK¦ Dört bir yanı tezgah olan mutfak hanımlara yemek yapmayı yeniden sevdirecek gibi. Yarı açık mutfağın manzaraya dönük yönü bar veya kahvaltı-aperatif alanı olarak düzenlenmiş. Bu modern dizayn klasik mutfak anlayışını fonksiyona dönüştürürken, tüm mutfak işe yarar ihtiyaç karşılayan alanlarla bezenerek yaşanası bir mekan haline getirilmiş.

YATAK KATI¦ Alışılagelmiş tasarımların aksine kalıpları yıkan bu katta iki yatak odası bulunuyor. Bahçe çıkışlı süs havuzu ve Bursa manzaralı ebeveyn süiti pek görülmemiş cinsten; yatak odası, banyo, giyinme odası şeklinde 3 bölümden oluşuyor. Yatak odasının en manzaralı yerinde sizi çok özel bir sürpriz bekliyor. Ve çocuk odası bu geniş odanın hemen yanında bulunuyor.

SPA&İç HAVUZ¦ Özellikle iyi yaşamayı seven, keyfine ve sağlığına düşkün insanlara hitap eden bu alan, sauna ve iç havuzla birleşmiş rahatlama alanı olarak kullanılıyor. Spor aletleriniz ve dinlenme koltuklarınızla dekore edebileceğiniz bu mekan eşi görülmemiş genel tasarımın ince düşünülmüş farklı parçalarından biri.

HAVUZ&TERAS¦ Manzaraya doğru akan sonsuzluk havuzu ve önündeki botanik süs havuzu mevcut görselliğe güzellik katan unsurlardan. Isıtma özelliğine sahip havuz yukarıdan inen cam bir mekanizmayla ikiye ayrılabiliyor. İç kısımda kalan bölüm herkesin yaz kış kullanabileceği bir havuz haline gelirken, ısıtma özelliği sayesinde dışarıda kalan bölümde de kar yağarken bile havuz keyfi yapılabilir.

ÜST TERAS¦ Ana girişin karşısında yukarı uzanan merdivenler üst seyir terasına ulaşıyor. Mutfak nişi, barbekü, tik ve çimen zemin masa veya oturma düzeni için çok uygun ve tam keyiflik.

BARBEKÜ BAHçESݦ Hafta sonlarının ve yaz gecelerinin vazgeçilmez keyiflerinden biri olan barbekü için de yaklaşık 700 metre kare bahçede bir alan düzenlenmiş. Gökyüzü, bahçe ve havuz manzarası bir arada rahatlamak ve keyifli bir yemek için birebir.
A+ KATI¦ Bademli Teras 4 aileye bu ayrıcalıklardan da fazlasını A+ tipi evleriyle sunuyor. Bu dört ev sitenin en üst setinde ekstra bir katla diğer 16 evden ayrılıyor. Bu kat alternatif yatak odası katı olarak da düşünülebilir.

16) Diğer projelerden ayırt edici özelliği: Yaşam Alanı ve Konut Tipleri Site oluşumu 16+4 Toplam yirmi birimden oluşan Bademli Teras on altı A tipi ve dört A Plus tipi evden oluşmaktadır. Hacim, güvenlik-giriş mesafesi gibi ayrıcalıklarıyla ön plana çıkan A Plus Tipi evler site genelinde kesintisiz vadi manzarasının sunulabilmesini de sağlamak amacıyla arazinin en üst setinde konumlandırılmıştır.

Metrekare özellikleri

A Tipi 650 m2 bahçe, 540 m2 kullanım alanı
A+ Tipi 860 m2 bahçe, 680 m2 kullanım alanı

Site Üstünlükleri
Eski Mudanya Yolu   (Mudanya Asfaltı) ana yol üzeridir
Eğimli yapısı sayesinde mimari ayrıcalıklar oluşturularak 20 villalık bir oluşum sağlanmıştır
Siteye ait geniş iç yollar ve güvenlikli giriş
Müstakil parsel
Kesintisiz manzara
Tam bağımsız giriş ve kullanım alanları
Her birime bir kapalı ve en az iki açık otopark
Doğu-Batı-Kuzey parsellerinde site oluşumları mevcut olup Güney parseli tamamen orman alanı olması dolayısıyla inşaat faaliyeti bittikten sonra herhangi bir çevre ve gürültü kirliliği yaşanması olası değildir.
Güneye dönük arazi yapısı birimlerin ön cephelerinin vadiye bakar konumda oluşu güneşten faydalanmayı optimum seviyeye çıkartır.
Yapının mimari tasarımı, yatay ve/veya dikey kullanıma imkan vermektedir. Bu özellik sayesinde yazlık kışlık alanlar, misafir hobi bölümleri birbirinden ayrılarak, gerektiğinde kullanım dışı bırakılıp ısıtma ve soğutma masraflarından tasarruf sağlanabilir.

17) Anlaşmalı bankalar: (hangi banka ne kadar peşinat 120 aya faiz oranı) Anlaşmalı banka bulunmamaktadır.

18)Yaşam var mı
Hayır

19)Konutlardan yüzde kaçı satıldı
Henüz satış gerçekleşmemiştir.

20)Web sayfası ve satış ofisi telefonu:
www.bademliteras.com       224.2733700-224 5480091

21) Kaç katlı kaç bloktan oluşuyor
2 katlı villalardan oluşmaktadır

22) Mimarı
Rahmi Dede-DE TASARIM ATELYESİ

www.bademliteras.com

224 273 37 00


Geri Dön