26 / 04 / 2024

Bursa Balart Projesi'nde yaşam Ekim sonunda başlıyor!

Bursa Balart Projesi'nde yaşam Ekim sonunda başlıyor!

BURSA'NIN yükselen değerleri arasında yer alan Balat'ta Meteor İnşaat tarafından inşa edilen Balart Projesi'nde Ekim ayı sonunda yaşam başlıyor.



BURSA'NIN yükselen değerleri arasında yer alan Balat'ta Meteor İnşaat tarafından inşa edilen Balart Projesi'nde Ekim ayı sonunda yaşam başlıyor. Son yıllarda kentin en önemli cazibe merkezinden biri haline gelen Balat'ta Meteor İnşaat gerçekleştirdiği proje ile dikkat çekiyor. 


Yaklaşık 6 dönümlük arazi üzerine konumlanan Meteor Balart Projesi , otoparklardan asansör ile katlara ulaşım imkanı sunuyor. 


Ayrıca site içerisinde araç trafiğinin olmaması ve çocuklarımızın güvenli ve rahat ortamda çocuk oyun alanlarımızda zaman geçirebilmesini sağlıyor. 

PANORAMİK MANZARA

Yeşil alanları, fitness ve kapalı spor alanları ile Balat'ta lüksün pahalı olmadığını ispat eden bir proje olarak lanse edilen Balart Projesi'nde bahçe katları 2+1 dairelerden oluşuyor. 3+1 ara kat dairelerin de neredeyse tamamı panoramik şehir manzarasına sa hip. Kaba inşaatının yüzde 70'inin bittiği Balart'ta Ekim sonu yaşamın başlaması planlanıyor. 


Hürriyet Bursa ek 


Geri Dön