18 / 04 / 2024

Bursa Balıkpazarı Camii çevresindeki binalar yıkıldı!

Bursa Balıkpazarı Camii çevresindeki binalar yıkıldı!

Bursa’nın Gemlik ilçesinde tarihi Balıkpazarı Camii çevresindeki 5 bina yıkıldı.Gemlik’in yanı sıra Kumla ve mahalle statüsüne geçen köylerde meydan çalışmalarına büyük önem verdiklerini hatırlatan Yılmaz, yakışan düzenlemelerin yapıldığını söyledi.



Bursa’nın Gemlik ilçesinde tarihi Balıkpazarı Camii çevresindeki 5 bina yıkıldı.

Yıkım çalışmalarını yerinde inceleyip esnaflarla sohbet eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, hem tarihi Balıkpazarı Camii’ne, hem de bölgeye nefes aldıracak meydan çalışmasının kısa sürede tamamlanacağını ifade etti. Gemlik’in yanı sıra Kumla ve mahalle statüsüne geçen köylerde meydan çalışmalarına büyük önem verdiklerini hatırlatan Yılmaz, ilçeye yakışan düzenlemelerin yapıldığını söyledi.

Balıkpazarı Camii’nin çevresinin açılacağını, yeşil alan ve ışıklandırmayla bölgenin nefes alacağını vurgulayan Yılmaz, cenaze ve bayram namazlarında yaşanan sıkıntıların da sona ereceğini anlattı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin kahvehaneler bölgesindeki çalışmalarının da önümüzdeki günlerde başlayacağını müjdeleyen Yılmaz, hazırlanan birçok projeden vatandaşların en çok beğendiği projenin onaylandığını ifade etti.



Hürriyet 


Geri Dön