19 / 04 / 2024

Bursa Beton 30. yılını kutladı!

Bursa Beton 30. yılını kutladı!

Bursa'nın sektöründe önde gelen firmalarından Bursa Beton, 30. yılını kent protokolü, müşterileri, bayileri ve çalışanları ile birlikte Hilton Otel'de düzenlenen törenle kutladı.



İnşaat sektörünün önde gelen firmalarından olan Bursa Beton, otuzuncu kuruluş yıldönümünü Hilton Otel'de düzenlenen gece ile kutladı. Törende bir konuşma yapan Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar, hazır beton kullanımının dünyadaki ve ülkemizdeki gelişimi hakkında bilgi vererek "Hazır betonun gerçek anlamda endüstri haline gelmesi 1980'li yılların ikinci yarısından itibarendir. Bursa'da da şirketimiz 1986 yılında Bursa Çimento Fabrikası içerisinde bir adet beton tesisi, bir pompa ve 6 mikserle ilk üretimine başlamıştır" dedi. Vardar, "Bursa'da yaşanan değişim, sanayide ve iş hacmindeki büyüme, dikey yapılaşmaya yönelim, son hızla devam eden kamu yatırımları, İstanbul-İzmir otobanı, yüksek hızlı tren, raylı sistem, ulusal ve uluslararası konut, turizm markalarının kentimize olan ilgisi derken hazır beton sektörü için de önemli gelişmelere zemin oluşturmuştur. Bu gelişmeler ışığında Bursa Beton markası olarak biz 30. yılımızda 40 milyon metreküp hazır beton üretimine ulaşmanın gururunu yaşıyoruz. Bursa, Yalova, Kütahya, Balıkesir'de kurulu 20 tesisimizde. 60 pompa, 230 mikserden oluşan teknik araç parkımızla. 600'ün üzerinde personelimizle birlikte var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

 

TÜRKİYE'NİN DORT BİR YANINDAYIZ 


Bursa Beton Yönetim Kumlu Başkanı Ergun Kağıtçıbaşı ise. yaşadığı mutluluğu dile getirerek. "Siz değerli dost ve müşterilerimizin destekleri ile hizmet verdiği bölgelerde sektörünün lideri olan Bursa Beton, kaliteli hazır beton üretimi, kusursuz hizmet anlayışı, AR-GE faaliyetleri çerçevesinde sürekli gelişen yapısı ile fark yaratmaya devam ediyor. Bursa Beton markasını taşımak bizim için büyük gurur kaynağı. Sağlıklı kentleşme çabasına katkı sürecinde bizleri yalnız bırakmayan siz değerli paydaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi. 




Bursa Hayat


Geri Dön