23 / 04 / 2024

Bursa Büyükorhan'a modern pazar yeri!

Bursa Büyükorhan'a modern pazar yeri!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş ve Büyükşehir bürokratlarıyla birlikte Büyükorhan'a kazandırılan pazar yeri inşaatında incelemelerde bulundu




Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş ve Büyükşehir bürokratlarıyla birlikte pazar yeri inşaatında incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediyesi olarak Bütünşehir uygulamaları kapsamında farklı ilçelere çeşitli tesisler kazandırmaya devam ettiklerini belirten Başkan Altepe, başta Büyükorhan olmak üzere dağ ilçelerinin bu konuda öncelikli olduğunu söyledi. Göç veren bölgelerin güçlenmesi ve kalkınması yönünde Büyükşehir olarak gereken bölgelere her türlü desteği sağladıklarını anlatan Başkan Altepe, onlardan birinin de Büyükorhan olduğunu ifade etti. Büyükorhan’da yerel yönetimin bir talebi olarak 1500 metrekare alanda kapalı modern bir pazar yerini oluşturduklarını kaydeden Başkan Altepe, çelik kontrüksiyon şeklinde projelendirilen alanın ürün toplama merkezi ve birçok organizasyonun düzenlenebileceği sosyal bir merkez olarak da değerlendirilebileceğini belirtti. Tamamlandığında bölgenin kaderini olumlu yönde etkileyecek yatırımın yaklaşık 10 gün sonra kullanılabilir hale geleceğini vurgulayan Başkan Altepe, “Çatısı ve çelik aksamlarıyla birlikte her şeyi özenerek yapıldı. Şu anda betonlar atılıyor. İnşallah birkaç gün içinde burası halkımızın kullanımına açılacak. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.


Başkan Altepe’ye inceleme gezisinde eşlik eden Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş ise gerçekleştirilen yatırım nedeniyle emeği geçenlere teşekkür etti. Başkan Altepe’nin bölgeye gösterdiği teveccühü asla unutmayacaklarını, Büyükorhan’ın belki de tarihinde göremeyeceği bir yatırımı Büyükşehir sayesinde aldığını kaydeden Taş, “Bu hizmet bizler talep ettik, sağ olsunlar kırmadılar. Gerçekten bu yönde bir hizmete aşırı derecede ihtiyaç vardı. Büyükşehir’e minnettarız” diye konuştu.



Bursa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön