27 / 04 / 2024

Bursa Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu, İnegöl'de toplandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu, İnegöl'de toplandı!

Her ay farklı bir ilçeyi ziyaret eden Bursa Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu, bu ay İnegöl´de toplandı. Bursa Büyükşehir İmar Komisyonu Üyelerinin ziyaretinde, İnegöl Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyeleri de hazır bulundu.



Her ay farklı bir ilçeyi ziyaret eden Bursa Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu, bu ay İnegöl´de toplandı.


İnegöl Belediye Başkanvekili Turgay Yel´in karşıladığı Bursa Büyükşehir İmar Komisyonu Üyelerinin ziyaretinde, İnegöl Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyeleri de hazır bulundu. Encümen salonunda gerçekleşen ziyarette, Büyükşehir İmar Komisyonu ile İnegöl Belediyesi İmar Komisyonu üyeleri uygulamalarla ilgili istişarelerde bulundu.


Yapılan uygulamaların da değerlendirildiği görüşme sonrası Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu üyeleri, İnegöl Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü´nün bulunduğu ek hizmet binasına giderek burada İmar ve Şehircilik Müdürlüğü birimlerini ziyaret etti.


Personelle de görüşen komisyon üyelerine Belediye Başkanvekili Turgay Yel çeşitli hediyeler takdim etti. Turgay Yel, Bursa Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu üyelerini İnegöl´de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Komisyon her ay farklı bir ilçeyi ziyaret ediyor. Bu ayda İnegöl´de bir araya geldik. Faydalı bir görüşme oldu. İnegöl Belediyesi İmar Komisyonumuzla, Büyükşehir İmar Komisyonunu görüştürme fırsatı bulduk” dedi.


Okur Gazetesi


Geri Dön