23 / 04 / 2024

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden inşaat sektörüyle iş birliği!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden inşaat sektörüyle iş birliği!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, olan kontrolsüz hafriyat atıklarının önüne geçebilmek için inşaat sektörüyle iş birliği yapıyor. Büyükşehir Belediyesi, hafriyat atıklarının kontrolü için Bursa Ticaret ve Sanayi Odası 36. Komitesi üyeleriyle bir araya geldi.



Bursa Büyükşehir Belediyesi, olan kontrolsüz hafriyat atıklarının önüne geçebilmek için inşaat sektörüyle iş birliği yapıyor.

Büyükşehir Belediyesi, çevre kirliliğine sebebiyet veren hafriyat atıklarının kontrolü için Bursa Ticaret ve Sanayi Odası 36. Komitesi üyeleriyle bir araya geldi. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Nalan Fidan’ı ziyaret eden BTSO 36.Komitesi Başkanı Ömer Kaya ve komite üyeleri, inşaat sektörü olarak hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıklarının kontrolü konusunda yaşadıkları sıkıntıları aktardı.

Sektör temsilcilerini dinleyerek görüşlerini alan Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Nalan Fidan, Büyükşehir Belediyesi olarak hafriyat atıkları yönetimi ile ilgili atılan adımları sektör temsilcilerine anlattı. Karşılıklı görüşlerin paylaşıldığı ziyaret sonunda Bursa’da doğa katliamına yol açan hafriyat atıklarının kontrolü ve depolanması için yeni sahaların açılması yönünde fikir birliğine varıldı. Sektör temsilcilerinin desteğiyle Büyükşehir Belediyesi tarafından açılacak yeni döküm sahalarıyla, inşaat ve hafriyat atıklarının buralara dökülmesi hedefleniyor.


Milliyet


Geri Dön