20 / 04 / 2024

Bursa Büyükşehir stadyumu ne zaman açılacak?

Bursa Büyükşehir stadyumu ne zaman açılacak?

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe: "220 milyon liralık bütçeyle belediye tarihinin en büyük yatırımı olan Büyükşehir Stadyumu, 22 Ağustos'ta açılacak" dedi.



Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 22 milyon liralık bütçeyle, belediye tarihinin en büyük yatırımı olan Büyükşehir Stadyumu'nun 22 Ağustos'ta açılacağını bildirdi.


Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin, temmuz ayı olağan toplantısı, Çarşamba semtindeki eski il özel idaresi binasında yapıldı. 


Toplantıda yeni stata ilişkin açıklamada bulunan Altepe, stat projesinde, açılış için son hazırlıkların yapıldığını belirterek, "220 milyon liralık bütçeyle belediye tarihinin en büyük yatırımı olan Büyükşehir Stadyumu 22 Ağustos'ta açılacak. İç düzenlemeler hemen hemen tamamlandı" ifadelerini kullandı.


Skorbord montajlarının gelecek hafta biteceğini kaydeden Altepe, "Stat, 1 hafta 10 gün içerisinde maç oynanabilecek duruma gelecek. 22 Ağustos'taki Gaziantepspor maçı burada yapılacak. İnşallah Bursa'ya da Bursaspor'a da hayırlar, şampiyonluklar getirir" şeklinde konuştu.


Geri Dön