20 / 04 / 2024

Bursa Canbolu Kavşağı yeni imar planı Karacabey'in yararına!

Bursa Canbolu Kavşağı yeni imar planı Karacabey'in yararına!

Bursa Canbolu Kavşağı'nda yürütülmesi planlanan 'Yeni İmar Çalışması'nın, başta arsa ve arazi sahipleri olmak üzere, tüm Karacabey'in yararına olduğu bilgilerine yer verildi.



İstanbul- Bursa-  İzmir  otobanının kilit noktalarından biri olan Karacabey'de, projenin geçtiği her bölgede olduğu gibi Karacabey Canbolu Köprüsü civarında da arsa sahiplerine önemli kazanımlar ortaya çıkması öngörülürken, Karacabey Belediyesi'nden bölgedeki yeni imar planına ilişkin önemli bir açıklama yayınlandı. 

Belediyeden yapılan açıklamada, yeni otoban güzergâhında yer alan Canbolu Kavşağı'nda yürütülmesi planlanan 'Yeni İmar Çalışması'nın, başta arsa ve arazi sahipleri olmak üzere, tüm Karacabey'in yararına olduğu bilgilerine yer verildi. 


İstanbul-Bursa-İzmir otobanının Karacabey Canbolu Köprüsü civarından geçecek bölümü ile otoban yüklenici firması tarafından geçtiğimiz günlerde düzenlenen bilgilendirme toplantısmda görüşülen konulara açıklık getiren Karacabey Belediyesi, yaptığı açıklamayla imar planlarının aleni olduğunu belirterek, tüm Karacabey'i şaha kaldıracak bu projede, parsel maliklerinden gizli bir iş yapılmasının da mümkün olmadığını açıkladı. Açıklamada, böylesine büyük kavşaklar etrafında; çeşitli fabrikalar, lojistik merkezleri, imalathaneler gibi yeni yapılaşmaların da zorunlu olarak gündeme geldiğinin altı çizildi. 


Bursa Hakimiyet 


Geri Dön