24 / 04 / 2024

Bursa Efe Towers İş Kuleleri görücüye çıktı!

Bursa Efe Towers İş Kuleleri görücüye çıktı!

Öztimurlar İnşaat'ın son yatırımı olan ve Bursa'da ilklere imza atan Efe Towers İş Kuleleri düzenlenen lansman ile basma tanıtıldı.



Öztimurlar İnşaat'ın son yatırımı olan ve Bursa'da ilklere imza atan Efe Towers İş Kuleleri düzenlenen lansman ile basma tanıtıldı. Proje hakkında bilgi veren Öztimurlar İnşaat Yönetim Kurulu Vekili Mehmet Kalyoncu, "Efe Towers, iki kuleden oluşuyor. Toplam kullanım alanı 30 bin metrekare olan binamızın her bir kulesinde 2 kapalı otopark katı, 1 bodrum katı, 1 mağaza katı ve üstlerde 16 ofis katı olmak üzere 98 ofis ve 8 mağaza bulunuyor" dedi. 


Akıllı bina teknolojisiyle inşa edilen Efe Towers'ın sıklıkla rastlanılmayan detaylara sahip olduğunun altını çizen Kalyoncu, "Sağlamlık, Efe Towers'ın en başta gelen önemli özelliklerinden biri. Bina temelinde 240 adet 1 metre çapında, 17 metre derinliğinde fore kazık sistemi kullanıldı" dedi. Kalyoncu, diğer özellikleri hakkında şu bilgileri verdi:" Yüksek yapı olduğu için yangın yönetmeliklerine uyulmuş, yangın danışmanı gözetiminde UL listeli - FM onaylı ve EN standartları ön planda tutularak tüm tasarım yapıldı. Güvenlik için de iki kule girişi ve otopark girişlerinde kartlı geçiş uygulaması yapıldı. Her kullanıcı asansörlerde de bulunan kartlı sistemle yalnızca kartına tanımlanan kata ulaşım sağlayabiliyor." Efe Towers'in tanıtım pastasını Öztimurlar İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanları Mesut Öztimur ve Murat Öztimur ile Yönetim Kurulu Vekili Kalyoncu birlikte kesti.


Dünya


Geri Dön