25 / 04 / 2024

Bursa Emire Villaları'nda yaşam başlıyor!

Bursa Emire Villaları'nda yaşam başlıyor!

Bursa’nın farklı bölgelerinde yaptıkları konforlu, lüks inşaatlarıyla Bursa’ya büyük yatırımlar ve projeler ile isim yapmış olan Emire inşaat 7 projesinden biri olan Emire Villalarının anahtar teslim törenini muhteşem bir organizasyonla gerçekleştirdi.



Bursa’nın farklı bölgelerinde yaptıkları konforlu, lüks inşaatlarıyla Bursa’ya büyük yatırımlar ve projeler ile isim yapmış olan Emire inşaat 7 projesinden biri olan Emire Villalarının anahtar teslim törenini muhteşem bir organizasyonla gerçekleştirdi.


Bursa, Güzelyalı, Mudanya’da gerçekleşen Anahtar teslim ve açılış töreni:Açılış merasimi, kokteyl, halk oyunları, plaket ve hediye dağıtımı ve ardından kurban kesimiyle tamamlandı. Anahtar teslim törenine Bursa Milletvekilleri, Belediye Başkanları, İl başkanları, Kuveyt Genel Kurmayı ve eski Başkanı Süleyman Elbercis ve çok sayıda misafirler katıldı.

Emire İnşaat kurucusu ve yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Elşeyhuni aslen Suriyeli olup, 10 yıldır Türkiye’de yaşamakta ve Türk Vatandaşı olarak yatırımlarını Bursa başta olmak üzere bütün Arap Ülkelerinde yapmaktadır.



“2003 YILINDAN BERİ ÖRNEK GİRİŞİMLER YAPTIK”

Emire Villaları anahtar teslim töreninde ilk konuşmayı Emire İnşaat ve turizm, Emire gurup kurucusu ve Yönelim Kurulu Başkanı Muhammet Elşeyhuni yaptı.

Şeyhuni, “ Sayın Milletvekillerim, Başkanlarım, değerli misafirler, kıymetli arkadaşlarım, sevgili basın mensupları, hanımefendiler, beyefendiler Emire Villaları anahtar teslim  törenimize hoş geldiniz. Emire Grup 2003 tarihinde kurulduğundan beri ticari, turizm, taşımacılık, ithalat ve ihracat alanların da göstermiş olduğu örnek girişimler ve canlı örneklerle kendine seçkin ve prestijli bir yer edinmiştir” dedi.


“TÜRKİYE VE ARAP ÜLKELERİNDE TERCİH EDİLEN BÜYÜK BİR ŞİRKETİZ”

Emire gurup kurucusu ve Yönelim Kurulu Başkanı Muhammet Elşeyhuni, “Emire Grup başarıları sayesinde, sadece Türkiye Cumhuriyetinde değil, geniş bir coğrafyayı kapsayan Kuveyt, Sudi Arabistan ve bütün Arap ülkelerin de tercih edilen büyük bir şirket haline gelmiştir. Şirketimiz, Kentsel Rönesans, ilerleyen inşaat pazarı ve pazar rekabetlerine dayanarak, inşaat alanlarındaki yüksek ve dünya standartları kalitesinde hizmetlerini sunmaya başlamıştır. İnşaat alanında olduğu kadar turizm alanında da en iyisini yapma olgusuyla VIP turları, transferler, Özel karşılama, Ağırlama, Rehberlik ve geziler organize ediyoruz. Şehir içi ve Şehir dışı güvenilir tur ve transfer hizmetleri vermekteyiz. İnşaat ve mimarlık geliştirme alanlarında Emire imzamızın olduğu her yerde en iyisini, en kalitelisini, en iyi uygulamalar ile Türk şirketleri arasında lider olmayı hedef edinmiştir. Amacımız kaliteli, konforlu, güvenli, huzurlu ortamlar ve mutlu yuvalar kurmaktır.


“BURSA’NIN HER YERİNDE LÜKS VE KONFORLU İNŞAATLAR YAPIYORUZ”

Emire gurup kurucusu ve Yönelim Kurulu Başkanı Muhammet Elşeyhuni, “Müşteri memnuniyeti ve güveni ile söz ve taahhütlerimizi yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz. Şuan açılışını yaptığımız 8 villadan oluşan, deniz manzaralı, yarı olimpik yüzme havuzlu, 450metre kare kullanım alanı ve 4 katlı süper lüks Emire Villalarımızı beğeninize sunuyoruz. Bu görmüş olduğunuz Emire villalarımızın yanı sıra,  Özlüce’de daha büyük, daha modern, daha şık 600 metre kare kullanım alanı olan 8 villa inşaatımızın da yakında açılışını yapacağız. Ayrıca 500 metre ileride Emire Golden City (A) (B) (C) etaplarından oluşan 120 dairelik toplamda 360 lüks dairelerimizin de kısım kısım inşaatına başladık.  Bursa’nın merkezinde bulunan Emire Üçevler projesi 2 bloktan oluşan 3+1 ve dubleks katları ile tercih edilen bir yaşam merkezi de aynı konfor da tamamlandı yakında açılışını yapacağız.. Bu yaşam alanın da Bahçesi, fitness salonu çocuk oyun alanı ve 7/24 güvenliği ile 25 daireden oluşuyor. Çekirge ’de inşaatı devam eden 7 katlı rezistansımızın kaba inşaatını bitirdik.  İçerisinde ihtiyaca göre Osmanlı hamamı, fitnes salonu bulunmaktadır.  Lüks dairelerimiz ve projelerimiz son hızla devam ediyor ve devam edecek.  Onurla gururla projelerimizi beğeninize sunuyor, yaşamların kaliteyi hak ettiğini vurguluyor hepinize katılımlarınız için teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.


“YENİ MODERN YAŞAM ALANLARINA HIZLA KAVUŞUYORUZ”

Açılış törenine katılan Bursa Ak Parti Milletvekili İsmail Aydın ise konuşmasında, güzel bir Sonbahar gününde çok güzel bir törende hep beraberiz. Bu güzel yaşam alanlarını oluşturan, Emire Gurubu ve Yönelim Kurulu Başkanı Muhammet Elşeyhuni teşekkür ediyorum. 1970 -80 yıllarında başımızı sokacak bir evimiz olsun derdik. Gecekondu kültürüyle bütün şehrimizi hızla gecekondulaştırdık. Bugün geldiğimiz noktada sadece başımızı sokacak yer demiyor, modern yaşam alanları oluşturuyoruz. Her alanda topluma, aileye hizmet verecek ve yaşamın her alanına çözüm oluşturacak yeni modern alanlarına hızla kavuşuyoruz.  Geçtiğimiz dönemde Büyükşehir yasasını çıkardı. Belediye planlarında böyle modern yaşam alanları yapılması planlanmıştı. Büyükşehir eliyle, büyükşehir imkânlarıyla, büyük bütçelerle şehrin her alanında, yaşam alanlarının standartlarını yükseltmek hedefimiz. Hızla gelişen Bursa’mız yabancı yatırımcıların da, alıcıların da çok rağbet ettiği bir şehir. Buda Bursa’nın vizyonunun ne kadar geniş ve parlak olduğunu göstermektedir. Bu vesileyle Emire gurubun anahtar teslim töreninin Bursa’mıza hayırlı uğurlu olmasını temenni eder saygılarımı sunarım” dedi.


“ YABANCI YATIRIMCILARIN GÖZDESİ BURSA”

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdullah Karlık’ta  anahtar teslim törenine gelen misafirleri selamlayarak sözlerine şöyle devam etti. “Öncelikle böyle güzel bir yatırımı Bursa’mıza kazandırdığı için Emire Gurubu ve Yönelim Kurulu Başkanı Muhammet Elşeyhuni teşekkür ediyorum. Yatırımlarıyla Bursa’mıza değer katıyor. Muhammet beyin aynı zamanda yurt dışında Bursa’mızı tanıtımını yaptığı ve yabancı yatırımcıları buraya getirdiği için ayrıca teşekkür ediyorum.  Bursa bir merkez. Her alanda sanayi, tarım, turizm, inşaat. Biz de Bursa Büyükşehir olarak Bursa’nın hak ettiği yere gelmesi adına her türlü yatırımları yapıyoruz. Yaptığımız yatırımlar doğru ki hem yurt içinden hem de yurt dışından sermayeci, yatırımcı kardeşlerimiz Bursa’ya yatırım yapıyor. 10 sene önce Bursa’da yabancı yatırım sayısı 300 den 1500 e ulaşmış durumunda. 140 ülke 4500 belediye üzerinden yapılan araştırma da,  konusu en hızlı gelişen ve yaşanabilir kent olarak Bursa 1. Oldu. Dünya’da ise 26. Sırada yerimizi almanın gururunu yaşıyoruz. Tekrar Arap yatırımcılara teslim edilecek anahtarların hayırlı, uğurlu olmasını temenni eder katılımlarınız için teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım”


“ÜLKEMİZİ RESMEN PARÇALAMAK İSTEDİLER”

22. Dönem Bursa Milletvekili, şair Faruk Anbarcıoğlu, ise Emire Gurubu ve Yönelim Kurulu Başkanı Muhammet Elşeyhuni ile 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını anısını anlattı. Ülkemizi resmen parçalamak için 101 yıl önce gelen İngiliz, Fransız, İtalyan, Avusturalya, Yeni Zelanda ve dünyanın 4 bir tarafından düşmanlar bizi parçalamak için geliyorlar. 101 yıl sonra onların başka gurupları, temsilcileri 15 Temmuz akşamı işgal etmek, parçalamak için geldiler. Allah’a çok şükür 78 milyon insanımız tek yürek 101 yıl önce olduğu gibi yine cevabını verdik. 16 Temmuz hiç uyumamışız telefonum çaldı. Muhammet Elşeyhuni beni aradı ve dedi ki: “ Hainler başarılı olsaydı, Türkiye’nin yanında bütün İslam alemi, bizler perişan olurduk”  bu cümlenin sahibi Muhammet beye gönülden teşekkür ediyorum. Biz ne zaman birlik olduk, beraber olduk 3 kıta da hakim olduk ve kimse de bunu yıkamadı. Kılıçlarla değil, gönüllerle oldu. Sayın Cumhurbaşkanımız Birleşmiş milletler de dünyada liderlerin gözünün içine baka baka dünya beşten büyüktür dedi. Zalim Esat zulmünden kaçan 3 milyon Suriyeli kardeşlerimizi göğsümüze basarak bunu gösterdik. Bugün bakıyoruz ki bir Suriyeli kardeşimiz Şehirlerin Sultanı olan Bursa’ya yatırımlar yapıyor. Turizm de, inşaatta işinin hakkını vererek çalışıyor. Bu mutluluk hepimizindir. Muhammet kardeşimiz Türk vatandaşı oldu.  Bu güzel çalışmalarından dolayı ben kendilerine teşekkür ediyorum. Saygı ve sevgiyle bir küçük şiirle ayrılıyorum.


Baharlarım sende kalsın

Ben karakışlarını alır da giderim

Umutlarımı sevinçlerimi hep sana, hep sana bırakıyorum

Ben mutsuzluklarını, ben hüzünlerini alır da giderim


“EMİRE GURUP ARAP TURİSTLERLE ARAMIZDA KÖPRÜ GÖREVİ YAPIYOR”

Bursa Ak Parti Milletvekili Zekeriya Birkan ise konuşmasın da Emire inşşatın başarılarından bahsederek kendisine Bursa’ya yaptığı yatırımlardan dolayı teşekkür etti. “Arap kardeşlerimizle aramız da köprü görevi gören Emire inşaat, sadece inşaat alanında değil turizm alanında da çok büyük çalışmalarıyla örnek oluyor. Bursa’mıza gelen turistlerimizin ağırlanması konusunda büyük bağ oluyor. Arap turistlerimizin rahat etmeleri, konuklama, ağırlama konusunda Emire Turizm olarak bizi temsil ediyor. Bu coğrafya da sınırlar cetvelle çizildi. Çok yakında İstanbul, Ankara’ya gider gibi komşularımıza gidebileceğiz. Bu kardeşlerimiz Suriye’den geldi biz mülteci olarak değil, kardeşimiz olarak kabul ettik. Onlar bizim vatandaşımız. Komşularımızla ticaretimiz artıkça, beşeri münasebetimiz de artacaktır. Buda birlikteliğimizi daha da güçlendirecektir. Emire Turizmin daha büyük projeler yapacağına inanıyorum. Kendilerini kutluyor, başarılarının devamını diliyor, hayırlı ve uğurlu olsun diyorum. Ayrıca bütün şehitlerimize Allahtan rahmet, gazilerimize şifalar diliyorum ” dedi.


Yoğun programlarından dolayı törene katılamayan Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Ak Parti Bursa Milletvekili ve Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyesi Emine Yavuz Gözgeç, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ise telgraf ile kutlama mesajı gönderdiler.

Programın sunumunu gerçekleştiren radyoların cimcimesi Zeynep Akın, Katkılarından dolayı Şirin Medya Gurubu, Hasan Şirin’e, Kütahyalılar Derneği adına Ali Saruhan’a teşekkür ettikten sonra programa kurdele kesimi, kurban kesimi ve kokteyl ile devam edildi.


Gazete Bursa


Geri Dön