18 / 04 / 2024

Bursa Erikli kapalı yüzme havuzu yakında hizmete girecek!

Bursa Erikli kapalı yüzme havuzu yakında hizmete girecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yaptırılan Erikli Kapalı Yüzme Havuzu 'nun yakın bir zamanda hizmete gireceğini açıkladı



Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından  yaptırılan Erikli Kapalı Yüzme Havuzu 'nun yakın bir zamanda hizmete gireceği  bildirildi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, merkez Yıldırım ilçesi  Erikli mahallesinde devam eden havuz inşaatını gezerek yetkililerden devam eden  çalışma hakkında bilgi aldı.

Bursa 'da sağlıklı bir nesil yetişmesi için kentin her köşesini spor  salonları, spor sahaları ve yüzme havuzlarıyla donattıklarını ifade eden Altepe,  'Bu yatırımlar kapsamında inşaatına başlanan ve Erikli Mahallesi 'nin yanı sıra  Esenevler, 75 'inci Yıl ve Bağlaraltı mahallelerine de hizmet verecek olan Erikli  Yüzme Havuzu inşaatı tamamlanma aşamasına geldi. Yarı olimpik yüzme havuzu inşaatı ile kafeterya, soyunma odaları ve duşların inşası tamamlandı' dedi.

Altepe, açık otopark ve çevre düzenlemesi çalışmalarının da sonlandığını,  üst kapama sisteminin tamamlanmasının ardından havuzun hizmete açılacağını  kaydetti.

AA


Geri Dön