24 / 04 / 2024

Bursa Erikli Mahallesi’ne dev spor tesisi yapılıyor!

Bursa Erikli Mahallesi’ne dev spor tesisi yapılıyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi, Erikli Mahallesi’ne 800 metrekare halı saha, 220 metrekare spor ve sosyal tesis binasından oluşan spor tesisi inşa ediyor. Tesis, 2 bin 500 kişilik.



Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Erikli Mahallesi’ne spor tesisi inşa ediliyor. Tesisin, mahalleye artı değer katması planlıyor.


Toplam 800 metrekare halı saha, 220 metrekare spor ve sosyal tesis binasından meydana gelen spor tesis tamamlandığında ilçede hizmet verecek. 


Tesisyle ilgili konuşam  Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “İlçemiz 250 bin genç nüfusumuzla spor için büyük bir potansiyele sahip. Bu potansiyeli doğru şekilde kullanarak sporda marka şehir hedefini tam anlamıyla yerine getirmek için spor tesisi yatırımlarımızı Yıldırım’a kazandırıyoruz” diye konuştu.


Türkiye’nin en büyük spor kompleksini Yıldırım’a kazandıracaklarını kaydeden Yıldırım, “Türkiye’nin en büyük spor kompleksinin inşasına başladık. Bünyesinde 2 bin 500 kişilik çok amaçlı kapalı spor salonu, yüzme havuzları, spor fabrikası adını verdiğimiz birçok spor dalını barındıran, bütün Yıldırımlı çocukların ve gençlerin istifade edebileceği yegane bir tesis olacak. Genç kuşaklarımızı, çocuklarımızı geleceğe taşırken ilme, tarihe, kültürel değerlerine bağlı olarak sporla yetiştirecek olmaktan dolayı da ayrıca heyecanlıyız. Çocuklarımız ve gençlerimiz burada spor yapıp sosyal ve kültürel tesislerden istifade ederken aynı zamanda da uluslararası büyük organizasyonlara ev sahipliği yapacak olmanın mutluluğu içerisindeyiz” dedi.




Milliyet


Geri Dön