24 / 04 / 2024

Bursa Foamline Bursa Sünger Fabrikası 15 Nisan'da açık arttırmayla satılıyor!

Bursa Foamline Bursa Sünger Fabrikası 15 Nisan'da açık arttırmayla satılıyor!

Turkland Bankası’na ait Bursa Osmangazi’de bulunan Sünger Fabrikası'nın (Foamline Bursa Sünger Fabrikası) 15 Nisan 2014 Salı günü Eskidji Müzayedecilik’in gerçekleştireceği açık artırma ile satışa sunulacak



Süngerciler için tüm makineleri ile birlikte satılacak olan fabrika, 25.054 metrekarelik arsa üzerinde 17.090 metrekarelik kapalı alanı ile lojistik firmalarının da ilgisini çekiyor.  


Kentin en önemli akslarından olan Bursa – Yalova karayolu ile çevre yolunun kesiştiği kavşakta yer alan Fabrika güney yönünden çevre yoluna bitişik olarak konumlanmıştır.


Kısa vadeli yatırım fırsatı...

Fabrikanın lojistik için uygun özelliklere sahip olduğunu söyleyen Eskidji Müzayedecilik Genel Müdürü Hakan Berktaş, “Çevre Bağlantı Yolu ve Yalova Yolu üzerinde yer almasına ve ulaşım imkanlarının yakın olması Lojistik firmalarının yoğun ilgisine sebep oluyor. Fabrika ve alanı tüm özellikleriyle Lojistik için son derece uygundur. Ayrıca 2017 yılında tamamlanacak olan Gebze –  İzmir  Otoban projesi tamamlandığında, Fabrika ana arterler üzerinde yer alması nedeniyle tam anlamıyla bir yatırım fırsatı olacak. Kısa vadeli yatırım yapmak isteyenler bu imkanı kaçırmamalı. Bunun yanında, fabrikanın içerisinde halihazırda 194 adet makine/imalathane bulunuyor. Sünger fabrikası olarak kullanmak isteyen yatırımcılar için büyük kolaylık olacak.” dedi. 


Bursa Foamline Bursa Sünger Fabrikası 15 Nisan da açık arttırmayla satılıyor!


İdari bina, 2 adet imalathane binası, sevkiyat sundurma binası, 2 adet sundurma binası, çadır binası, depolama ve malzeme depolama binası olmak üzere toplam 9 adet binadan oluşan fabrikanın açılış bedeli 17.000.000,- TL olacak.  


İstanbul, Bursa, İzmir, Ankara, Antalya, Düzce, Eskişehir, Erzurum, Kocaeli ve Konya’da yer alan 21 gayrimenkulün satışa çıkacağı  açık artırma Eskidji Müzayedecilik A.Ş.’nin İstanbul Yenibosna’daki merkezinde 15 Nisan 2014 Salı günü, saat 14:00’te yapılacak. Müzayedeye katılmak isteyen herkes www.eskidji.com internet sitesinde online olarak müzayedeyi izleyip katılabilecek. 


Müzayede ile ilgili ayrıntılı bilgi edinmek isteyenler www.tbank.com.tr ve www.eskidji.com adresinden detaylı bilgiye ulaşabilecekler.


Geri Dön