23 / 04 / 2024

Bursa Gayrimenkul Ödülleri'nden Endülüs Park'a 2 ödül!

Bursa Gayrimenkul Ödülleri'nden Endülüs Park'a 2 ödül!

Endülüs Park, inşaat ve gayrimenkul sektörüne değer katmak ve özgün projeleri teşvik etmek amacıyla düzenlenen Şehrin Yıldızları 2016 Bursa Gayrimenkul Ödülleri'nden iki ödül birden kazandı.



Endülüs Park, inşaat ve gayrimenkul sektörüne değer katmak ve özgün projeleri teşvik etmek amacıyla düzenlenen Şehrin Yıldızları 2016 Bursa Gayrimenkul Ödülleri'nden iki ödül birden kazandı. En iyi sosyo-kültürel proje ve en akıllı konut projesi kategorilerinde ödül alan Endülüs Park'ın, residence ve AVM konseptlerindeki yenilikçi ve özgün bakış açısı tescillendi.


Endülüs Park, Bursa’nın ilk ve tek üstü açılır kapanır AVM’sini Bursalılarla buluşturmak için gün sayıyor. Sıradışı mimari özellikleriyle residence ve AVM'yi birarada bulunduran Endülüs Park, kapılarını 11 Mayıs'ta açmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Residence için ayrı, AVM için ayrı özellikleri bünyesinde bulunduran Endülüs Park, marka karmasıyla da Bursalılara ilkleri yaşatacak. Bursa’nın heyecanla beklediği ilk H&M mağazası Endülüs Park’ta yer alacak. 


En akıllı konut projesi ödülünü de alan Endülüs Park, akıllı ev konseptinin bir adım ötesine geçerek farklı özellikler sunuyor. Sesli komutlarla elektrik ve ses sistemleri kontrol edilebiliyor. Güvenlik amaçlı olarak giriş kapısında sensörlü sistem ile misafirlerin fotoğrafları çekebiliyor. Dairelerde kullanılan malzemeler de en ince ayrıntısına kadar düşünerek seçildi. %30 oranında su tasarrufu sağlayan bataryalardan elektrik tasarrufu sağlayan teknolojiler kullanıldı.


Endülüs Park ayrıca kentin ilk Leed Gold sertifikasına sahip projesi olma özelliği taşıyor. Yeşil bina kriterlerine uygun AVM anlayışı, çevreye dost sistemlerin tercihi ve akıllı bina teknolojileriyle enerji tüketimlerini minimuma indiriyor. Bu, hem kiracılara hem de ev sahiplerine ekonomik anlamda oldukça katkı sağlayacak bir özellik…


Endülüs Park kurucu ortaklarından Mustafa Barutçuoğlu, bu iki ödülün kendilerine motivasyon sağladığını belirterek, AVM’nin ve residence konseptinin sunduğu avantajlara değindi. Barutçuoğlu, ‘‘Başlı başına kentin alışveriş kültürüne bir yenilik getirecek olan açılır kapanır cam tavanın altında Bursa’nın heyecanla beklediği birçok dünya markası Bursa’ya bizimle merhaba diyecek. Yeme içmede standart fast food anlayışının dışında çok daha konforlu bir hizmet anlayışı da Endülüs’ü öne çıkaran özelliklerden. En iyi sosyo-kültürel proje olmanın hakkını vereceğimiz çalışmalarımız devam edecek. Akıllı residence konseptimizde de Bursa ilk kez tanışacağı yaşam ayrıcalıklarını keşfedecek.’’ dedi.


Bursa'da ilk kez düzenlenen ve gayrimenkul sektörünün heyecanla beklediği ödül organizasyonu olma özelliği taşıyan Şehrin Yıldızları 2016’dan iki anlamlı ödülle ayrılan Endülüs Park ekibi, bu başarısını ilkelerinden ödün vermeyen ve en iyiyi hedefleyen bakış açılarına borçlu. Endülüs Park, yaşam kalitesini artıran residence ve AVM projesiyle Bursa’ya yepyeni bir soluk katmaya hazır.




Gazete Bursa 


Geri Dön