25 / 04 / 2024

Bursa Gayrimenkul Ödülleri'nden LİK Yapı'ya ödül!

Bursa Gayrimenkul Ödülleri'nden LİK Yapı'ya ödül!

LİK YAPI Yönetim Kurulu Başkanı Tonyalı iş adamı Mehmet Kurt, Şehrin Yıldızları Bursa Gayrimenkul Ödüllerinde büyük ödülün sahibi oldu. "Şehrin Yıldızları 2016 Bursa Gayrimenkul Ödülleri", Bursa'da gerçekleşen görkemli bir törenle verildi.



LİK YAPI Yönetim Kurulu Başkanı Tonyalı iş adamı Mehmet Kurt, Şehrin Yıldızları Bursa Gayrimenkul Ödüllerinde büyük ödülün sahibi oldu. Bursa'da inşaat ve gayrimenkul sektörüne değer katmak ve özgün projeleri teşvik etmek amacıyla düzenlenen "Şehrin Yıldızları 2016 Bursa Gayrimenkul Ödülleri", Crowne Plaza Bursa'da gerçekleşen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Bursa'da ilk kez düzenlenen ve gayrimenkul sektörünün heyecanla beklediği ödül organizasyonu olma özelliği taşıyan Şehrin Yıldızları 2016, Bursa inşaat sektörü içinde yeni bir sayfa açmayı başardı. Yapılan değerlendirmeler sonucunda 23 kategoride 26 adet proje ödülü sahiplerini buldu. Bu yıl ilk kez gerçekleştirilen Şehrin Yıldızları 2016 Gayrimenkul ödüllerinde 'Bölgesine Değer Konut Projeleri-Mudanya' kategorisinde yarışmaya katılan Halitpaşa Konakları projesi jüri üyelerinin değerlendirmesi sonucunda kategorisinde birinci olmayı başardı. 


Lik Yapı tarafından Mudanya'nın Halitpaşa bölgesinde hayata geçen ve özellikleri bakımından konut alıcılarının büyük beğenisini kazanan Halitpaşa Konakları, emlak ve gayrimenkul sektörünün en önemli ödüllerinden biri olan Şehrin Yıldızları 2016'da ödül alarak büyük bir başarıya imza attı. Bursa'ya inşaat alanında büyük değer katan Lik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Tonyalı iş adamı Mehmet Kurt, 2016 Halit Paşa Konakları projesiyle ! almış olduğu ödülün ardından yaptığı açıklamada, "Son beş yıldır Bursa'nın çeşitli bölgelerinde birbirinden kaliteli projelere imza attık. Gerek arazi konumları gerek mimari ve gerekse de iç mimari çalışmaların kalitesi göz önüne alındığında inşaatlarımız Bursa'da fark oluşturdu. Bu anlamda Halitpaşa Konakları en ışıltılı projedir, iç mekânların kullanım rahatlığı, malzeme kalitesi, eşsiz deniz manzarası, sosyal tesisleri ve peyzajı ile müşterisine her türlü güzelliği bir arada sunmaktadır. Bugün de böyle bir ödüle layık görülmemiz bizleri son derece mutlu etti. Bu ödülü bütün Lik Yapı çalışanları adına alıyorum. Bu organizasyonda emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum." diye konuştu. 


Trabzon Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanı Ahmet Kurt da iş adamı kardeşi Mehmet Kurt'u fuarda yalnız bırakmadı. 


Karadeniz'den Günebakış


Geri Dön