29 / 03 / 2024

Bursa Güzelbiryer 2. Etap'ta 0 peşinatla! 159 bin TL'ye!

Bursa Güzelbiryer 2. Etap'ta 0 peşinatla! 159 bin TL'ye!

Koray İnşaat, Bursa 'daki özel konut projesi “Bursa Güzelbiryer ”in 2. Etap konutlarının için, cazip ödeme seçeneklerine sahip büyük bir kampanya başlattı



Gayrimenkul sektöründe 55 'inci yılını kutlayan, büyük projeleriyle sektörde kalite, güven ve estetiğin simgesi olan Koray İnşaat, Bursa 'daki özel konut projesi “Bursa Güzelbiryer ”in 2. Etap konutlarının için, cazip ödeme seçeneklerine sahip büyük bir kampanya başlattı.

Nisan 2008 tarihinde temelini attığı prestij projesinin 128 konuttan oluşan ilk etabını, söz verdiği üzere Mayıs 2010 tarihinde teslim eden ve o tarihten bu yana sitede yaşamının sürdüğü Bursa GüzelBirYer 'in 2. etap konutları, Aralık 2011 tarihinde sahiplerine teslim edilecek.
Bursalıların büyük beğenisini kazanan ve kriz dönemine rağmen ilk etabının tamamına yakını satılmış olan projenin 2. etabında, 79 konut yer alıyor. İkinci etap konutların da ilk etaptaki gibi kısa sürede satılması bekleniyor.

“Bursalıları, renkli ve canlı bir yaşamı paylaşmaya, ‘GüzelBirYere 'e davet ediyoruz ”

Koray İnşaat, “Bursa GüzelBirYer ” 2. Etap konutlarının satışa sunulduğu kampanyayı, 4 Mart 2011 Cuma günü, satış ofisinde, Koray İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Ali Pusat ve Güzelbiryer Müdürü Vildan Alpergün 'ün katılımıyla düzenlediği basın toplantısıyla tanıttı. Ali Pusat, “Bursa GüzelBirYer ” projesinin, kentin en prestijli konut projelerinden birisi olduğunu belirterek, gösterilen ilginin de bunu ortaya koyduğunu söyledi. Pusat, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Projenin adını da belirlemiş olan Bursalılar, ‘GüzelBirYer 'i çok beğendiler. Küresel krizin yoğun etkisinin yaşandığı bir dönemde satışa sunmamıza rağmen ilk etapta yer alan 128 konutun tamamına yakını tükendi. Artık şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki Güzelbiryer Bursa 'da konutta kalitenin simgesi haline geldi. Koray İnşaat olarak bizim projelerimize yatırım yapanların kazanması geleneğini Güzelbiryer 'de de sürdürdük. 1. Etap 'taki daire sahiplerimiz dünyanın yaşadığı en büyük ekonomik krize rağmen daha şimdiden %35 'lere varan kazançlar sağladılar. şžimdi 2. Etap konutların satışına başlıyoruz. Mayıs 2010 tarihinden itibaren canlı ve renkli bir yaşamın başladığı ‘GüzelBirYer 'in evsahiplerine sunduğu imkanları; konforu, kalite, güven ve estetiği, yerinde görmek ve gözlemlemek mümkün. Artık, proje kendisini anlatıyor. İkinci etap konut satışlarımızı başlatırken, Bursalıları, konut alma yönündeki kararlarını vermeden önce ‘GüzelBirYer 'deki yaşamı yerinde görmeye davet ediyorum. ”

Cazip ödeme seçenekleriyle   Aralık 2011 'de teslim

2.Etap konutlarının satışına, cazip ödeme seçenekleri içeren büyük bir kampanyayla başladıklarını ifade eden Pusat, “ ‘GüzelBirYer 'de yaşamak veya yatırım amaçlı konut satın almak isteyen Bursalılara, ‘GüzelBirYer 'li olabilmeleri için maksimum kolaylığı ve avantajı sağlamaya gayret ettik ” dedi.   Ali Pusat, Akbank, Garanti Bankası, Yapı Kredi ve Vakıfbank 'la da işbirliği yaptıkları satış kampanyasının ayrıntılarına ilişkin olarak şu bilgileri verdi:

“Satış kampanyamızı planlarken, Güzelbiryer 'de oturmak isteyebilecek herkesin ekonomik koşullarını dikkate alan farklı ödeme seçenekleri hazırladık. Bu ödeme seçenekleri içinde, hiç peşinatsız ödeme seçeneği, vade farksız ödeme seçeneği, peşinatı 1 yıl erteleme seçeneği, yüzde 25 'i peşin, vade farksız, 48 ay vadeli ödeme seçeneği gibi seçenekler de bulunuyor. Peşin ödeme durumlarına göre farklı vade ve ödeme seçenekleri de sunuyoruz. Hem Güzelbiryer 'i gezip görmek, hem ödeme seçeneklerine ilişkin daha ayrıntılı bilgiler almak üzere, Bursalıları Güzelbiryer 'e bekliyoruz. ”

‘GüzelBirYer ': Bursa 'nın prestij projesi

Toplam 120 bin metrekare üzerine inşa edilmekte olan “Bursa GüzelBirYer ” projesi yaklaşık 750 konuttan oluşacak. 1+1 'den 4+1 'e kadar 25 farklı tipte konut bulunan projede binalar 4 katlı olarak inşa ediliyor.

Yüzde 70 'i yeşil alan olan, özel peyzajı, Uludağ manzaralı terasları, çocukların fiziki ve zeka gelişimine uygun oyun parkları, geniş imkanlar sunan sosyal tesisleri gibi özellikleriyle gerçek anlamda bir yaşam alanı sunan projenin, yaklaşık 175 milyon liralık yatırımla tamamlanması öngörülüyor.

Mart 2008 tarihinde lansmanı yapılan, 20 Nisan 2008 tarihinde temeli atılan Bursa GüzelBirYer konutlarının 128 daireden oluşan ilk etabı Mayıs 2010 'da teslim edilmişti. Yaşamın başladığı 1. Etabın ardından 2. Etap inşaatına ise Nisan 2010 'da başlandı. Toplamda 79 daireden oluşan 2. Etap inşaatı, Aralık 2011 'de tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek.

Garanti Belgeli konutlar

İş dünyasına sunduğu özgün projeleriyle sektörün öncü markaları arasında yer alan Koray İnşaat, konut sektöründe de Türkiye 'de ayrıcalıklı, butik projelerine imza atıyor. GüzelBirYer projesiyle Bursalıları kendisinin geliştirdiği Konut Kalite Standartları 'yla (KKS) tanıştıran Koray İnşaat, konutlarını, Türkiye 'de sınırlı sayıda inşaat firmasının verdiği ‘Garanti Belgesi 'yle teslim ediyor. Deprem Güvenlik Yönetimine uygun inşa ettiği konutları “Gerçek Anahtar Teslimi ” yaklaşımıyla tüm gereklilikleriyle sahiplerine eksiksiz teslim eden Koray İnşaat, “Profesyonel Yaşam Alanı Yönetimi ” ile konut sahiplerini, teslimat sonrasında da yalnız bırakmıyor. Güvenlik ve Teknoloji çözümleri sunan Koray ayrıca, her konut sahibine, arzu etmesi halinde Dekorasyon Danışmanlığı desteği de veriyor.

Farklı ödeme seçenekleri

Koray İnşaat 'ın, Bursa GüzelBirYer 'de sunduğu ödeme seçenekleri şöyle:
1.  0 peşinatlı sistem
1.  Vade farksız 48 ay vade 'li sistem
2.  1 yıl peşinat ertelemeli sistem  
3.  Hem peşinat hem taksit ertelemeli sistem
4.  % 6 ay geri ödemesiz sistem

Koray Kalite Standartları 'yla Garanti Belgeli konutlar

İş dünyasına sağladığı projeleriyle sektörün önde gelen isimleri arasında yer alan Koray İnşaat, konut sektöründe de Türkiye 'de ayrıcalıklı, butik projelere imza atıyor. Türkiye 'de sınırlı sayıda inşaat firmasının verdiği ‘Garanti Belgesi ' veren Koray İnşaat, Konut Kalite Standartı (KKS) adını verilen çalışmayla sektördeki standartları belirliyor.

Koray İnşaat: Kalite, Güven ve Estetiğin markası

55 yıllık köklü tarihiyle Türkiye gayrimenkul sektörünün öncü isimlerinden birisi olan ve bugüne kadar yapımını üstlendiği projelerle milyonlarca metrekarelik inşaat tecrübesi bulunan Koray İnşaat, aralarında Türkiye 'nin en önemli mimari yapılarının da bulunduğu birçok başarılı projeye imza attı. Yıllardır birbirinden seçkin projeler inşa eden Koray, markasının sahip olduğu kalite, estetik ve güveni her bir projesine yansıtmayı başaran bir şirket olma özelliği taşıyor.

Koray İnşaat, Sabancı Center, Yapı Kredi Plaza,  Ankara  Karum Alışveriş Merkezi, Eskişehir Neo Alışveriş Merkezi, Sabancı Üniversitesi, Ankara Sheraton,  Adana  Hilton SA, Yapı Kredi Genel Müdürlük Binası 'nın yanı sıra Göçek Marina Resort Villaları, Kasaba, Elit Residence, İstanbul – İstanbul, Ev-İdea, İstanbul Bis, İstanbul Zen, Eliyeşil Villaları, Vaniköy Villaları, Andiçen Villaları, Fenerbahçe Koru Sitesi, Kalamış Koru Sitesi, Belvü Sitesi ve Eskişehir Natura Evleri gibi prestijli konut projelerini de inşa etti.

Koray İnşaat yurtdışında ise Ürdün 'de King 's Academy, Moskova 'da Rusya Ekonomik Geliştirme ve Ticaret Bakanlığı, Moskova Vergi Dairesi Kompleksi, Moskova Sayıştay Binası, Mekke 'de AJYAD InterContinental Hotel ve Rusya 'da Samara Neftegaz Genel Merkezi 'nin inşaatlarını gerçekleştirdi.

 

www.guzelbiryer.com
0224 242 66 00

 

 

 

 


Geri Dön