19 / 04 / 2024

Bursa Güzelbiryer Evleri'nde 159 bin TL'ye!

Bursa Güzelbiryer Evleri'nde 159 bin TL'ye!

Alanları 60 metrekare ile 335 metrekare arasında değişen Bursa Güzelbiryer Evleri'nde fiyatlar 159 bin TL'den başlıyor, 435 bin TL'ye kadar çıkıyor



Koray İnşaat´ın İstanbul,  Ankara  ve Eskişehir´den sonra Bursa´da hayata geçirdiği ve anahtar teslimleri Haziran ayında gerçekleşen konut projesi Bursa Güzelbiryer Evleri'nde yaşam başladı.

Birinci etapta yer alan 128 konutun anahtar tesliminin ardından yaşamın başladığı Bursa Güzelbiryer´de ikinci etap satışları da tüm hızıyla devam ediyor. Toplam 750 konut olarak projelendirilen Güzelbiryer´de yıl sonuna kadar, 2. Etap konutları da her tip daire için 48 ay vadeye yüzde 0 faizli ödeme seçeneği ile satışa sunuluyor. 60 m² ile 190 m² arasındaki dairelerin fiyat aralığı ise 159 bin TL ile 435 bin TL arasında değişkenlik gösteriyor.  Güzelbiryer´de, 60 m² den başlayıp 335 m²ye varan, 1 1'den 4 1'e kadar 25 farklı tip bulunuyor.

Yapımına 2008 yılında başlanan Güzelbiryer, Bursa´nın önemli akslarından biri olan Mudanya Yolu üzerinde ve 120 bin m² alan üzerinde inşa ediliyor. Şehir merkezine 20 dakikada ulaşılabilen Güzelbiryer, Bursa´nın önde gelen alışveriş merkezi Korupark Alışveriş Merkezi´ne ise çok yakın.

Günümüzün toplu yerleşim yaklaşımlarına göre, doğaya ve gökyüzüne daha çok yer verilen Güzelbiryer, çok kat yerine en yükseği 4 katlı ve bahçelerin içine gizlenmiş bloklardan oluşuyor.

Güzelbiryer´in Güzelbirkulüp´ü ile sosyal hayat çok renkli
Geçen sene hizmet vermeye başlayan Güzelbirkulüp de Güzelbiryer projesinin farklılıklarından biri. Isıtmalı ve nem kontrollü kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, fitness salonu, dans stüdyosu, squash salonu, sauna, kafeterya, kreş gibi olanakları bulunan Güzelbirkulüp, Güzelbiryer sakinleri tarafından yoğun ilgi görüyor.
TED Bursa Koleji "Güzelbiryer Anaokulu" bu sene eğitim- öğretime başlıyor

Sağlanan avantajlarla ev sahiplerinin hayatının kolaylaştığı Güzelbiryer´de, Bursa TED Koleji "Güzelbiryer Anaokulu" bu sene eğitim - öğretime başlıyor. Güzelbiryer Anaokulu´nda 4 - 5 yaş arası çocuklar İngilizce, müzik, resim, satranç, bale, modern dans, beden eğitimi gibi branş eğitimleri alırken kütüphane etkinlikleri gibi birbirinden eğlenceli ve eğitici faaliyetlerde de bulunabilecekler.

Engelliler için herşey düşünüldü
Güzelbiryer´de engelli sakinler için de herşey düşünüldü. Tüm park, avlu ve ara yollarda kapalı otoparkta, asansörlerde, daire girişlerinde her detay engelli sakinlerin hayatını kolaylaştırmak üzere tasarlandı.

Yeşil Güzelbiryer´de peyzaj ön plana çıkıyor
Güzelbiryer´in peyzajında önemli iki unsur olarak iç bahçeler ve su öğesi ortaya çıkıyor. Projenin ana kurgusunu, şaşırtmalı olarak yerleştirilen blokların oluşturduğu avlulu iç bahçeler meydana getiriyor. Her biri farklı birer konsepte sahip bu büyük avlu bahçeler, çocuklara, gençlere ve yetişkinlere farklı aktivite imkânları sağlıyor. Çocuk oyun kompleksi, matematik bahçesi, kocaman bahçe, meditasyon ve renk bahçeleri bunlardan bir kaçı olarak göze çarpıyor. Güzelbiryer projesinde bir diğer önemli peyzaj unsuru olarak yaşantıyı renklendirmek amacıyla "su" öğesi kullanılıyor.

Güzelbirhayat´ı kullanma kılavuzu ile yaşam çok kolay Koray İnşaat, ev sahiplerine "Güzelbirhayat´ı kullanma kılavuzu"nu anahtarları ile birlikte teslim ederek müşterilerinin hayatlarını kolaylaştırıyor. Ev kullanma kılavuzu, evin elektrik mekanik ve mimari projeleri, site yönetim planı, evdeki tüm araç gereçlerin kullanma kılavuzlarını içeriyor.
    
Koray İnşaat konutları, teknolojik altyapı ve malzeme teknolojisi olarak en son teknoloji ile inşa ediliyor. Bu malzemelerin ve altyapı teknolojisinin eski malzemelere dayanan alışkanlıklara göre kullanılmaması, uzun ve sorunsuz kullanımın sağlanması için dikkat edilmesi gerekenlere yer vermek için kullanma kılavuzunu hazırlandı ve ev sahiplerine teslim ediliyor. Kullanım kılavuzunda; eski yapı malzemelerinin bakımının sağlanması için gerekli şartların son kullanıcılar tarafından bilinmesini sağlayan ve çok basit önlemlerle, boyanın, evin içindeki eşyaların ya da peyzaj elemanlarının kullanım ömrü uzatılabilmesi hakkında bilgiler yer alıyor.


Geri Dön