25 / 04 / 2024

Bursa Güzelbiryer'de dekorasyon zevkinize göre!

Bursa Güzelbiryer'de dekorasyon zevkinize göre!

Koray İnşaat, Bursa Güzelbiryer'de konut sahiplerine Konut Kalite Standardı (KKS) kapsamında "Dekorasyon Danışmanlığı" hizmeti veriyor



Bursa'nın ayrıcalıklı konut projesi "Bursa Güzelbiryer"in yapımına tüm hızıyla devam eden Koray İnşaat, müşterilerine sunduğu garanti hizmeti "Konut Kalite Standardı (KKS)" kapsamında, ev sahiplerine "Dekorasyon Danışmanlığı" hizmeti vermeye başladı. Koray İnşaat, bu hizmet kapsamında ev sahiplerine kendi eşya ve renk zevklerine uyumlu olarak birbirinden farklı seçenekler sunuyor. Böylece daire sahipleri kendi hayallerindeki evi kendileri yaratma imkanına sahip oluyor.

Ev sahiplerine dekorasyonda farklı alternatifler

Koray İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Ali Pusat, Koray İnşaat'ın uygulamaya başlattığı "Konut Kalite Standardı"nın gayrimenkul sektöründe ve kısa sürede sektör standardı haline geldiğine dikkat çekerek "Bursa Güzelbiryer'deki konut sahiplerine "Dekorasyon Danışmanlığı" hizmetini sunmaya başladık. Bu uygulamamız ile müşterilerimiz evlerini diledikleri gibi dekore etmenin keyfini yaşıyorlar" dedi. Ali Pusat ayrıca Türkiye'de sınırlı sayıda inşaat firmasının verdiği `Garanti Belgesi'ni müşterilerine sunan Koray İnşaat'ın, ev sahibi olmak isteyenlerin de otomobil, beyaz eşya satın alırken verilen garanti belgesi gibi, konut alırken de bu belgeye sahip olmaları gerektiğine inandığının altını çizdi. Ali Pusat şöyle devam etti.

"Koray İnşaat'ın yıllardır uyguladığı ve müşterilerine "Garanti Belgesi" olarak sunduğu "Konut Kalite Standardı" kapsamında Dekorasyon Danışmanlığı, yanında müşterilerine Gerçek Anahtar Teslim, Deprem Güvenlik Yönetimi, Ayrıcalıklı Garanti, Güvenlik ve Teknoloji Çözümleri, Profesyonel Yaşam Alanı Yönetimi gibi başlıklarda ücretsiz hizmetler vermektedir."

Koray: Güven ve Kalitenin markası

Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden birisi olan ve bugüne kadar yapımını üstlendiği projelerle milyonlarca metrekarelik inşaat tecrübesi edinen Koray, aralarında Türkiye'nin en önemli mimari yapılarının da bulunduğu birçok başarılı projeye imza attı. 53 yıldır birbirinden seçkin eserler inşa eden Koray, markasının sahip olduğu kalite, estetik ve güveni her bir projesine yansıtmayı başaran bir şirket olma özelliği taşıyor.

Koray, Sabancı Center, Yapı Kredi Plaza, Karum Alışveriş Merkezi, Neo Alışveriş Merkezi, Sabancı Üniversitesi,  Ankara  Sheraton,  Adana  Hilton SA, Ürdün King's Academy, Yapı Kredi Genel Müdürlük Binası'nın yanı sıra Göcek Marina Resort Villaları, Kasaba, Elit Residence, İstanbul - İstanbul, Ev-İdea, İstanbul Bis, İstanbul Zen, Eliyeşil Villaları, Vaniköy Villaları, Andiçen Villaları, Fenerbahçe Koru Sitesi, Kalamış Koru Sitesi, Belvü Sitesi ve Eskişehir Natura Evleri gibi prestijli konut projelerini de inşa etti.

Koray, yurtdışında ise Ürdün'de King's Academy,Moskova'da Rusya Ekonomik Geliştirme ve Ticaret Bakanlığı, Moskova Vergi Dairesi Kompleksi, Moskova Sayıştay Binası, Mekke'de AJYAD InterContinental Hotel ve Rusya'da Samara Neftegaz Genel Merkezi'nin inşaatlarını gerçekleştirdi.

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Koray İnşaat, yapımı devam eden "Bursa Güzelbiryer" projesinde müşterilerine sunduğu garanti hizmeti "Konut Kalite Standardı" kapsamında, "Dekorasyon Danışmanlığı" hizmeti vermeye başladı.

Koray İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Ali Pusat, yazılı açıklamasında, Koray İnşaat'ın uygulamaya başladığı "Konut Kalite Standardı"nın gayrimenkul sektöründe kısa sürede standart haline geldiğini
belirtti.

"Bursa Güzelbiryer"deki konut sahiplerine "Dekorasyon Danışmanlığı" hizmeti sunmaya başladıklarını dile getiren Pusat, "Bu uygulamamız ile müşterilerimiz evlerini diledikleri gibi dekore etmenin keyfini yaşıyorlar"
dedi.

Pusat, Türkiye'de sınırlı sayıda inşaat firmasının verdiği "Garanti belgesi"ni müşterilerine sunduklarına da değinerek, ev sahibi olmak isteyenlerin de otomobil, beyaz eşya satın alırken verilen garanti belgesi gibi, konut alırken de bu belgeye sahip olmaları gerektiğine inandıklarını ifade etti.

Ali Pusat, şunları kaydetti:

"Koray İnşaat'ın yıllardır uyguladığı ve müşterilerine 'Garanti belgesi' olarak sunduğu 'Konut Kalite Standardı' kapsamında 'Dekorasyon Danışmanlığı' yanında müşterilerine 'Gerçek Anahtar Teslim', 'Deprem Güvenlik Yönetimi', 'Ayrıcalıklı Garanti', 'Güvenlik ve Teknoloji Çözümleri', 'Profesyonel Yaşam Alanı Yönetimi' gibi başlıklarda ücretsiz hizmetler vermektedir."
AA


Geri Dön