19 / 04 / 2024

Bursa İl Özel İdaresi okulu inşaatı ihalesini iptal etti!

Bursa İl Özel İdaresi okulu inşaatı ihalesini iptal etti!

Bursa İl Özel İdaresinin, Bursa Osmangazi Küçükbalıklı Ahmet Çabuk İlköğretim Okulu inşaatı ihalesini iptal etti



Afyon Kocatepe Üniversitesi, İstanbul Büyükşehir ve Kocaeli Çayırova Belediyesi ile Bursa İl Özel İdaresi tarafından daha önce duyurusu yapılarak açılan ihalelerden bazıları, çeşitli nedenlerle iptal edildi.

Buna göre Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığının, 2 takım cerrahi alet ve 1 adet soğuk ışık kaynağı ve kablosunun ihalesinde, 26 Temmuz 2010 tarihinde iptal kararı alındı. İptale gerekçe olarak teknik şartnameye yapılan şikayet gösterildi. Söz konusu ihaleye ait duyuru, 19 Temmuz 2010 tarihli Kamu İhale Bülteni ile basında yayımlanmıştı.

ÇAYIROVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Çayırova Belediye Başkanlığı Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çocuk oyun grubu ile kauçuk alımı ve yerine konulması işi ihalesini, 27 Temmuz 2010 tarihinde iptal etti. Metraj ve iş kalemlerinde yapılan değişikliklerden dolayı iptal edilen ihaleye ait duyuru14 Temmuz 2010 tarihli Kamu İhale Bülteninde yayımlanmıştı.

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yapı İşleri Müdürlüğü ise 24 Haziran 2010 tarihli Kamu İhale Bülteninde duyurusunu yaptığı, İstanbul genelinde tretuar döşeme malzemeleri ile şehir mobilyaları alımı ihalesini 27 Temmuz 2010 tarihinde iptal etti.

İptale gerekçe olarak idari şartnamede prefabrik birliği üye belgesi yeterlilik kriteri olarak sehven istenmesi gösterildi.

BURSA İL ÖZEL İDARESİ

Bursa İl Özel İdaresinin, Bursa Osmangazi Küçükbalıklı Ahmet Çabuk İlköğretim Okulu inşaatı ihalesini 26 Temmuz 2010 tarihinde iptal etti. İstekli olabileceklere satılan ihale doküman CD´sinde elektrik ve mekanik iş bölümlerine ilişkin mahal listelerinin bulunmaması nedeniyle iptal edilen ihaleye ait duyuru, 28 Haziran 2010 tarihli Kamu İhale ile 30 Haziran 2010 tarihinde basında yayımlanmıştı.
AA

Geri Dön