16 / 04 / 2024

Bursa Kayıoba Konakları'nda 36 ay 0 faiz!

Bursa Kayıoba Konakları'nda 36 ay 0 faiz!

Bursa'da inşa edilen Kayıoba Konakları projesinde 36 boyunca 0 faiz imkanı sunuluyor. Projede 3+1, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks daire tipleri bulunuyor.



2001 yılından bu yana inşaat sektöründe pek çok konut projesini hayata geçiren Akcan Yapı, şimdi de ev sahibi olmayı kolaylaştıracak yeni kampanyalara ve iki yeni projeye imza atıyor. Akcan Yapı imzası taşıyan  Ankara  yolu lokasyonlu Ruberu Palace ve Kayapa’da yeni başlayan Kayıoba Konakları projelerinden, 36 ay boyunca sıfır faiz ve şirket bünyesinde kredilendirme imkanıyla ev sahibi olabilirsiniz.


Firma ayrıca vadeli ödeme seçeneği ile ev almak isteyen müşterileri içinde, %35 peşinatla 120 aya varan vade seçenekleri ile cazip ödeme koşulları oluşturmuş.


YILDIRIM’DA YENİ SARAYINIZ

Kampanyayla Akcan Yapı tarafından inşaatına başlanan Ankara yolu üzerinde Ruberu Palace ve Kayapa’da yükselecek Kayıoba Konakları projelerinden ev sahibi olmak çok kolaylaşacak.


Ankara yolu üzerinde Bursa’nın yükselen yıldızı Yıldırım’da Yüksek İhtisas Metro Karşısı’nda yapımına başlanan Ruberu Palace, yaşam alanlarına bir saray konforu getiriyor. 3+1 daire ve 4+1 dubleks dairelerden oluşan Ruberu Palace aynı zamanda Farsça yüz yüze anlamını taşımakta. Hayatı şehre, Uludağ’a, ulaşım ve yeşilliklere yüz yüze ve huzurla yaşamak isteyenlerin yeni tercihi olacak Ruberu Palace’ta, yüksek yaşam standartları ve konfor için her detay incelikle projelendirilmiş.


Kolay ulaşımı, deprem yönetmeliğine uygun Akcan Yapı kalite ve güvencesi,  ısı ve ses yalıtımı, her daire salonuna klima, kapalı otopark,  7/24 güvenlik ve kamera sistemleri ile donatılan Ruberu Palace’ta ev sahibi olmak şimdi çok kolay


KAYAPA’da KONAK KONFORU

Kampanyaya dahil olan Bursa’nın bir başka yeşil yüzü Kayapa’da inşaatı devam eden Kayıoba Konakları ise 3+1 Daire, 3+1 ve 4+1 Dubleks Daire olarak hayata geçiyor. 


Geniş yaşam ve sosyal donatı alanları üzerinde yükselen Kayıoba Konakları’nda Türk Hamamı, kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness salonu, çocuk parkının yanı sıra, bağımsız kombili sistem, kolay ulaşım, deprem yönetmeliğine uygun, ısı ve ses yalıtımı, açık otopark, 7/24 güvenlik ve kamera sistemleri ile her metrekaresinde huzur ve mutluluğu bulacağınız bir yaşam sizi davet ediyor.


Akcan Yapı’nın “herkes kendini iyi hissettiği yerde yaşamalı” sloganı ile ev sahibi olmak isteyenlere özel olarak hazırladığı kampanya Nisan ayı sonuna kadar geçerli olacak.



Web: https://www.bursapanorama.com/bursa/kayioba-konaklari/


Geri Dön