16 / 04 / 2024

Bursa Mimarsinan Yüksek İhtisas Hastanesi’ne kreş inşaatı!

Bursa Mimarsinan Yüksek İhtisas Hastanesi’ne kreş inşaatı!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Mimarsinan Yüksek İhtisas Hastanesi’nde kreş inşa ediliyor. Kreş, 1 milyon TL'ye yaptırılacak.



Bursa Yıldırım Belediyesi Mimarsinan Yüksek İhtisas Hastanesi’ne kreş yaptırılıyor. Hastaneye kazandırılacak kreşin inşaatı devam ediyor. 


Toplam 1 milyon TL'ye yaptırılacak kreş, tamamlandığında hastanenin uzun yıllardır devam eden sıkıntısına çözüm olacak. Kreş, toplamda bin 530 metrekarelik alanda hizmet verecek.


Modern binasında  5 adet oyun ve etkinlik odası, emekleme odası, emzirme odası, sağlık odası ve 2 adet uyku odası bulunan kreş ile ilgili Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, şöyle konuştu; “Yıldırım için çizdiğimiz vizyon içerisinde özellikle kreşleri çok önemsiyoruz. Çünkü yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın tam donanımlı bireyler olarak yetişmesinin ilk adımı bu kreşler olacak. Bununla birlikte kadınların istihdama dahil olabilmesi adına kreşler çok önemli. Bunları göz önünde bulundurarak ilçemize bölgesel kreşler yapıyoruz. Ayrıca kreşin yapımı konusunda belediye başkanlığına aday olduğum dönemde sağlık çalışanlarına verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum.”




Milliyet


Geri Dön