25 / 04 / 2024

Bursa Modern Avrupa`nın en çok tavsiye edilen konut projesi oldu!

Bursa Modern Avrupa`nın en çok tavsiye edilen konut projesi oldu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı`nın Bursa Modern projesi, dünyanın sayılı gayrimenkul yarışmalarından birinde ' Avrupa` nın En Çok Tavsiye Edilen Konut Projesi ` ödülünü kazandı...



Konuyla ilgi dün Bursa Modern Çarşı Seminer Salonu`nda toplantı düzenlendi. Londra`da geçtiğimiz günlerde yapılan ‘2014-2015 International Property Awards-European` yarışmasında, Sinpaş GYO`nun Bursa Modern ile `Residential Development for Turkey` dalında `Avrupa`nın En Çok Tavsiye Edilen Konut Projesi` ödülünü Bursa`ya getirdiği vurgulandı. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacamer konuşmasında, Bursa Modern projesinin yaklaşık 900 konut satışıyla, sektörde Bursa`daki örnek projelerinden biri olduğunu söyledi.

 

BURSA HAK EDİYOR

 

Ödülün Bursa`ya layık olduğunu dile getiren Gacamer, “Ödülle emeğimiz taçlanmış oldu. Umuyorum bundan sonra da Bursa`mıza Bursa Modern gibi projeler ve ödüller gelir. Bursa`nın hak ettiği modern yaşam çizgisine katkıda bulunur” dedi. Gacamer, toplantıda Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Atilla Ödünç`e ödülün bir örneğini takdim etti.

 

VERİMLİLİK YILI İLAN ETTİK

 

40`ıncı yılını kutlayan Sinpaş GYO hakkında da bilgi veren Gacamer, borsada konut üzerine odaklanmış en büyük gayrimenkul ortaklığı şirketlerinden biri olduklarını vurguladı. Gacamer, “Sadece konut müşterilerine ve Sinpaş camiasına değil, hissedarlarımıza yönelik bazı taahhütlerimiz oluyor. Bu yılı verimlilik yılı olarak ilan ettik. Biz bu sene geçtiğimiz yılın çok üstüne çıkacağız” diye konuştu.

 

ŞEHRE DEĞER KATACAK

 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ödünç, Bursa`ya yapılan her güzel projenin katma değer katacağına gönülden inandığını söyledi. Bursalıların en iyisine layık olduğunu belirten Ödünç, aynı ödül töreninde Bursa Büyükşehir Belediyesi`nin Stadyum projesinin ‘Kamusal Yapılar` kategorisinde ödül aldığını hatırlattı. Konut projesinin de ödül almasının gurur verdiğini ifade eden Ödünç, “Ödüllü bu ve bunun gibi projelerimizin şehrimizin değerine değer katacağını düşünüyoruz. Sinpaş GYO ekibini ödülü Bursa`mıza kazandırdıklarından ötürü tebrik ediyorum” dedi.


Bursa Olay Gazetesi


Geri Dön