25 / 04 / 2024

Bursa Modern'de 129 bin 434 TL'ye!

Bursa Modern'de 129 bin 434 TL'ye!

Bursa'ya değer katan Bursa Modern projesine ilgi gün geçtikçe artıyor...



Sinpaş GYO'nun İstanbul dışındaki ilk ve Bursa'nın en büyük ve en modern projesi Bursa Modern, Türkiye'de konut sektöründe kullanılan en büyük su alanı, 26 bin metrekarelik göletin dolması ile birlikte yoğun ilgi ile karşılaştı. Projede geçen yılın ilk 4 ayına kıyasla satışlar yüzde 85 arttı. 

Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş GYO'nun, temelleri 2007 yılının Haziran ayında atılarak başlanan ve Bursa'ya değer katan Bursa Modern projesine ilgi gün geçtikçe artıyor. Sinpaş GYO Genel Müdür Yardımcısı ve Bursa Genel Koordinatörü Oktay Şeref Rendeci “Özellikle 2009 yıl sonundan itibaren oluşan yoğun ilgi bizi çok mutlu ediyor. 2010 yılı ilk 4 ayında, 2009 yılı ilk 4 ayına kıyasla % 85 satışlar arttı. Bugüne kadar 218 evi, sahiplerine teslim ettik ve 30'a yakın hanede yaşam başladı. Projede sunduğumuz sadece bir ev değil, içinde her ihtiyacı barındıran bir yaşam alanı. 26 bin metrekarelik göletimizin de dolmuş olması ile birlikte projemizi henüz tanıma fırsatı yakalayan müşterilerimizin, Bursa'da bu ölçekte ve kalitede proje geliştirilmiş olmasını heyecan ile karşılıyor olmaları Sinpaş GYO için gurur verici. Sonuç olarak maket yada diğer görsellerden çok daha güzel bir projeyi hayata geçirdiğimiz için çok mutluyuz. Her ihtiyaca uygun yaşam seçeneklerimiz mevcut olduğundan da satış ofisimize gelen ziyaretçiler muhakkak surette kendi tercihlerine uygun bir daire tipini yakalayabiliyorlar. 62 metrekare ile 586 metrekare arasında, 1+1 den 5+2 ye kadar 61 çeşit farklı daire tipleri müşterilerimizin beğenisine sunulmaktadır. Bu günlerde manzarası ve konforu açısından en çok talep gören dairelerimiz residence bloklarda bulunan 179-209 m2 arasındaki daire seçeneklerimizdir.” dedi.

Sinpaş GYO olarak İstanbul dışındaki ilk büyük projelerini, ülkemizin içerisinde bulunduğu ekonomik sıkıntıya rağmen Bursa'da hız kesmenden devam ettiklerini sözlerine ilave eden Oktay Şeref Rendeci, “Sinpaş  GYO olarak şimdiye kadar yaptığımız tüm işleri zamanında bitirerek müşterilerimizin güvenini kazandık. Bursalılar da bu büyük projede Sinpaş GYO güvencesini bildikleri için projemize yoğun ilgi gösteriyorlar. Biz de bu yoğun talep üzerine 2. etapta bulunan 13. parselin satışlarına başladık ve kısa bir zamanda ön satışlarında büyük başarı elde ettik” dedi.

Trilye sahilinde Bursa Modernliler'e özel tesis

Rendeci, proje kapsamında Bursa'nın Trilye sahilinde “Marin Kulüp Trilye”nin de hazırlıklarının hızla sürdüğünü belirtti. Bursa Modernliler'in sosyal yaşamını daha da zenginleştirmek için tasarlanan ve Bursa'nın Trilye sahilinde hayata geçecek olan “Marin Kulüp Trilye” ile konut sahipleri hafta sonlarını su ve doğa sporunu yaparak ve deniz kenarında doğa ile iç içe yaşayarak geçirebilecekler. Bursa Modern'in seçkin sahipleri, doğa yürüyüşleri sayesinde yeşille doyasıya bütünleşecek, sörf yaparak denizin tadını çıkaracak, zeytinlikler içerisinde cafe ve restoranların olduğu Marin Kulüp'te dinlenerek, hayatın keyfini yaşayacaklar. 

Bursa Modern Yeşil Timsahların Yanında

Haziran 2007 tarihinde temeli atılan Bursa Modern projesi ile Bursalı olan Sinpaş GYO, Bursa'ya geldiğinde Bursa'ya ve Bursaspor'a ne kadar değer verdiğini göstermek amacıyla Bursaspor'a sponsor oldu. 3 sezondur Bursaspor'a sponsor olarak başarısında katkısı olan Sinpaş GYO'nun Genel Müdür Yardımcısı ve Bursa Bölge Koordinatörü Oktay Şeref Rendeci, Bursaspor'un geldiği noktadan, başarılarından, şampiyonluğundan çok memnun olduklarını belirtti. Başarının sürdürülebilir olmasının altını çizen Rendeci, bu nedenle sponsorluğumuzun süresini 3 yıl olarak belirlemiştik. Mutlu sona ulaştık dedi. 

Oktay Şeref Rendeci “Bursa ve Bursaspor daha iyi yerlere gelmelidir. Bursa iş dünyası  ve Bursa halkı bir araya gelirse aşamayacakları engel, elde edemeyecekleri başarı yok diye düşünüyorum. Bu bilinç ile Sinpaş GYO olarak biz, Bursa'ya geldiğimiz ilk günden beri Bursaspor'a sponsor olarak destek olduk. Şampiyonlukta bizim de bir katkımız varsa ne mutlu bize.” dedi. 

Sinpaş GYO'nun İstanbul dışındaki ilk ve Bursa'nın en büyük konut projesi olan ve Bursa Demirtaş bölgesinde yer alan Bursa Modern kendi içinde küçük bir şehir. 26 bin m² gölet alanı ile Türkiye'de konut sektöründe kullanılan en büyük su alanını inşa eden ve  1. Etabı hemen teslim edilen ve yaşamın başladığı  “Bursa Modern Projesi” nin 2. Etap 1.kısmı Ekim 2010 ve 2. Etap 2.kısmı ise Haziran 2012 tarihlerinde teslim edilecektir. 62 metrekare ile 586 metrekare arasında değişen daire büyüklüklerine sahip olan projede fiyatlar 129.434 TL – 2.203.103 TL aralığındadır.

Ana teması su olan bu proje; mini futbol, tenis, voleybol, açık ve kapalı  yüzme havuzlarını içeren geniş spor kompleksi, festival alanları, saklı bahçeler, çocuk oyun alanları ve bahçeleri, özel temalı koku bahçeleri, yürüyüş ve koşu yolları ve özel olarak dizayn edilen adalar ile destekleniyor.

Müstakil köşklerden, Asmalı Yalılara, büyük daire sevenler için tasarlanan Kemer Residence'lara, geleneksel apartman özelliğindeki Park Konakları'na, daha cool bir yaşam tarzı isteyenler için Gök Kule ve Kristal Kule'lere ve yeni etaplardaki bina tipleriyle toplam 61 adet farklı daire seçeneği bulunan “Bursa Modern” geleceğin “Bursa”sı olmayı hedefliyor. 

Projenin adı :                           BURSA MODERN 
Projenin lokasyonu:                 Bursa Demirtaş Mevkii / İstanbul Yolu 
Yapan Şirket:                          Sinpaş GYO 
İnşaata başlama tarihi:              Haziran 2007 
İnşaatı bitirme tarihi:                 1.Etap Ekim 2009- 2.Etap 1.kısım Ekim 2010-2.kısım Haziran 2012
Toplam arsa:                           181.560 m2 
Konut sayısı:                           2016 adet 

0 224 257 13 63

www.sinpasbursamodern.com

[email protected]

 

 


Geri Dön