16 / 04 / 2024

Bursa Modern'de 131 bin 972 TL'ye!

Bursa Modern'de 131 bin 972 TL'ye!

Bursa Modern projesinde fiyatlar 131 bin 972 TL ile 2 milyon 203 bin 103 TL arasında değişiyor



Sinpaş GYO'nun projelerinde kullandığı su konsepti, Ottomanors ve İpek Yolu Mahalleleri'nden oluşan Bursa Modern'in de ana temasını oluşturuyor

Projenin adı: Bursa Modern.

Projenin lokasyonu: Bursa Demirtaş Mevkii / İstanbul Yolu.

Yapan Şirket: Sinpaş GYO.

Satış pazarlama sorumlusu: Satış Müdürü Tansel Özcan, Pazarlama Müdürü Deniz Alp.

İnşaata başlama tarihi: Haziran 2007.

İnşaatı bitirme tarihi: Birinci e tap Şubat 2010, ikinci e tap birinci kısım Kasım 2010 -ikinci kısım Aralık 2011.

Toplam arsa: 181 bin 560 metrekare.

Ticari alanları:  112 bin 48 metrekare.

Ticari donatılar: Ticari alanlarla ilgili proje gelişim çalışmaları devam ediyor.

Sosyal donatılar: Açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis kompleksi, basketbol - voleybol sahaları, Marin Kulüp Trilye, Büyük Kulüp'te bilardo, bowling, masa tenisi ve cep sinema salonları, bay-bayan kuaför salonu, fitness ve pilates yapabileceğiniz pozitif enerji merkezi, pasta evi, ala carte restoran, kafeler, çocuk kulübü, revir.

Satılabilir alan: 113 bin 459 metrekare.

Konut sayısı: 2 bin 16.

En düşük ve en yüksek konut alam: 62 metrekare - 586 metrekare.

Metrekare ortalama satış fiyatı: 2 bin 65 TL.

En düşük ve en yüksek metrekare fiyatı: Bin 567 TL-3 bin 760 TL.

En pahalı ve en ucuz konut fiyatı:  131 bin 972 TL - 2 milyon 203 bin 103 TL

Binaların kat yükseklikleri: Üç katlı yalı köşkler, dört katlı aşmalı yalılar, 10 katlı park konakları, 15 katlı saraybahçe blokları ve 24 katlı residence bloklar.

Tahminen yaşayacak kişi: 8 bin.

Ayırt edici özelliği: Dev yeşil alan üzerinde yapılan yapay göl. Bu göl etrafında Ottomanors ve İpek Yolu Mahalleleri yerleşiyor. Bir kent içinde ihtiyaç duyulabilecek birçok sosyal ve sportif olanağı Bursa Modern'de bulabilirsiniz. '

Anneler için: Tüm yaş grupları için farklı ak-tivite ve sosyalleşmeye imkanı sağlayan projede en önemli unsur olan peyzaj, annelere de dört mevsimi tüm doğallığıyla yaşayabilecekleri olanaklar sunuyor.

Babalar için: Bursa'nın Trilye sahilinde hayata geçecek olan 'Marin Kulüp Trilye' ile babalar hafta sonlarını su ve doğa sporunu yaparak ve deniz kenarında doğayla iç içe yaşayarak geçirebilecekler.

Çocuklar için: Özellikle tehlike arz etmeyen çocuk oyun alanları her yaş grubu çocuklarına imkan sağlayacak, merak ve takip uyandıracak şekilde tasarlanmış. Çocuklar için zeka geliştirici oyun alanları, tırmanma duvarları, sanat atölyeleri, sinema salonları, kendi peyzaj düzenlemelerini yapabilecekleri bahçeleri yer alıyor.

En yakın okullar: Projenin içinde anaokulu bulunuyor. Özel Kültür Koleji, Fen Lisesi beş kilometre, Ali Osman Sönmez Endüstri Meslek Lisesi üç kilometre.

En yakın poliklinik ve hastaneler: Demirtaş polikliniği iki kilometre, Osmangazi Tıp Merkezi altı kilometre, Özel Vatan Hastanesi 6.5 kilometre, Çocuk Hastanesi 6.5 kilometre, Medikal Park Hastanesi yedi kilometre, Doruk Tıp-Dünya Göz ve Yüksek İhtisas hastanesi sekiz kilometre, Diş Hastenesi ve Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi 11 kilometre.

En yakın alışveriş merkezi: Meridyen Alışveriş Merkezi dört kilometre.

Çevre yoluna uzaklığı: Proje tüm çevre yollarının kesişim noktasında yer alıyor.

Milliyet Cadde/Tebernüş Kireçci- Seda Tabak

0 224 257 13 63

www.sinpasbursamodern.com

[email protected]


 


Geri Dön