30 / 03 / 2024

Bursa Modern’de erken rezervasyon fırsatı!

Bursa Modern’de erken rezervasyon fırsatı!

Firma: Sinpaş GYO

Proje: Bursa Modern

Bursa’nın en büyük konut projesi Bursa Modern’de, çok avantajlı erken rezervasyon kampanyası başladı. 30 Nisan’da sona erecek kampanya ile 3+1 ve 4+1 evler 1.620 TL’den başlayan taksitler ve uygun vade seçenekleriyle, üstelik hemen teslim…




BURSA MODERN KAMPANYA VE DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ


Bursa’nın en büyük konut projesi Bursa Modern, “Her şey dahil 365 gün tatil” sloganıyla erken rezervasyon kampanyası başlattı. Kampanyada 1.620 TL’den başlayan taksitlerle 3+1 evler 324.000 TL’den, 4+1 evler 506.920 TL’den satışa sunuluyor. Sinpaş GYO’nun çok avantajlı erken rezervasyon kampanyası 30 Nisan 2015 tarihine kadar sürecek. Bursa Modern’de kampanya haricinde, yüzde 15 peşin indirimi, konut alanlara hemen taşınma fırsatı ve yatırımcılara yönelik kiracılı daire alma avantajı sunuluyor. 


Bursa'nın Tatil Cenneti:

Bursa Modern, 26 bin metrekarelik gölet ve kenarında yalılar, köşkler, göl ve doğa manzaralı kuleler ve rezidanslardan oluşuyor. Göz alıcı mimarisi ve alternatifli yaşam seçenekleriyle prestijli bir hayat sunan Bursa Modern; 365 gün hiç bitmeyen tatili ‘’Hemen Teslim’’ avantajıyla sunuyor. Kent Meydanı’na 10, IKEA, KOÇTAŞ ve ANATOLIUM AVM ye 5 dakika mesafedeki  Bursa Modern  sizi şehrin ortasında tatil konforunda bir yaşama davet ediyor. 

  

Hem Bedeniniz Hem Ruhunuz İçin...

Bursa Modern; Profesyonel ekipler tarafından işletilen SCORE Fitness&Welness Merkezi, Açık ve Kapalı Havuzu, Hamamı, Saunası, Dinlenme ve Güneşlenme Terasları ile tam donanımlı bir spor tesisinde isteyeceğiniz tüm konfora sahip. 


Basketbol, voleybol, tenis kortları ve yürüyüş parkurları ile hem sağlığınızı hem formunuzu koruyacaksınız. Siz formunuzu korurken ailenin en küçükleri de Kay kay pisti, tırmanma duvarı ve mini futbol sahasında oynarken güven içinde zamanın nasıl geçtiğini anlamayacak. 


Doğa ile iç içe bol oksijenli bir yaşam


Bursa’nın Avrupa’dan ödüllü ilk ve tek konut projesi Bursa Modern dağ ve göl manzarasını birlikte sunuyor. Göl kenarındaki iskele meydanları, tematik kıyı ve renk bahçeleri, defne 

ağaçları, gül, lavanta, iris ve yaseminle bezenmiş kokulu bahçeler doğanın içinde sağlıklı bir yaşamın kapılarını aralıyor.  


İletişim: www.sinpasbursamodern.com 



projeye sor



Geri Dön