19 / 04 / 2024

Bursa Modern'e Bahçeşehir Koleji Anaokulu!

Bursa Modern'e Bahçeşehir Koleji Anaokulu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim şžirketi, Bahçeşehir Eğitim Kurumları A.şž. ile Bursa Modern Projesi ve Ankara Yenimahalle Alacaatlı bölgesinde geliştirilecek olan projede inşa edilecek olan binaların kiralanması konusunda anlaşmaya vardı



Verilen ilan şu şekilde;

şžirketimiz Bahçeşehir Eğitim Kurumları A.şž. ile Bursa Modern Projesi ve  Ankara  Yenimahalle Alacaatlı bölgesinde geliştirilecek olan projede yer alan / inşa edilecek olan binaların kiralanması konusunda anlaşmaya varmıştır.

Anlaşmalara göre Bursa Modern projesinde bulunan ticaret alanından yaklaşık 950 m2'lik kısım üç sene boyunca anaokul olarak Bahçeşehir Eğitim Kurumları tarafından işletilecektir. Bu kısım için aylık kira bedeli öğrenci sayısına bağlı olarak 10.625 TL - 15.625 TL arasında değişecek olup, yılda bir kere ÜFE oranında artırılacaktır.

Projenin yeni etaplarında tarafımızca inşa edilecek olan yaklaşık 10.000 m2 büyüklüğündeki binanın 7.000.000 TL'ye kadar olan üretim masrafları tarafımızca harcanacak olup artan kısım kiracı tarafından karşılanacaktır.   Bina inşaatı 01.09.2012 tarihine kadar tamamlanacak ve bu tarihten itibaren anaokulu ve ilköğretim okulu olarak Bahçeşehir Eğitim Kurumları tarafından işletilecektir. Bu tarihte söz konusu bina için aylık 100.000 TL kira bedeli ödenmeye başlanacak olup, bu tutar yılda bir kere ÜFE+%3 oranında artırılacaktır.

Diğer yandan şžirketimizin Ankara Yenimahalle Alacaatlı bölgesinde geliştireceği projenin bir parçası olarak inşa edilecek olan yaklaşık 10.000 m2 büyüklüğündeki binanın da yine 7.000.000 TL'ye kadar olan üretim masrafları tarafımızca harcanacak olup artan kısım kiracı tarafından karşılanacaktır.   Bina inşaatı 01.09.2012 tarihine kadar tamamlanacak ve bu tarihten itibaren anaokulu ve ilköğretim okulu olarak Bahçeşehir Eğitim Kurumları tarafından işletilecektir. Bu tarihte söz konusu bina için aylık 100.000 TL kira bedeli ödenmeye başlanacak olup, bu tutar yılda bir kere ÜFE+%3 oranında artırılacaktır.


Geri Dön