26 / 04 / 2024

Bursa Müşküle Köyü Camii'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Bursa Müşküle Köyü Camii'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Müşküle Köyü’nde inşaat çalışmalarını inceledi. Başkan Altepe, Müşküle Köyü’ndeki tarihi caminin,inşaat çalışmalarına başlandığını ve kaba inşaatın tamamlandığını söyledi.



Ramazan ayının her akşamını farklı bir ilçede geçirip, vatandaşlarla iftar sofralarında buluşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İznik iftarı öncesinde de Müşküle Köyü’nde inşaat çalışmaları Büyükşehir Belediyesi’nce yürütülen tarihi camide incelemelerde bulundu.


Bursa’nın bir bütün olarak kalkınmaya devam ettiğini, her geçen gün yaşanabilir bir kent olma yolunda gelişme kaydettiğini belirten Başkan Altepe, 17 ilçe 1070 mahallede tarihi ve kültürel mirasa yönelik örnek projeler geliştirdiklerini söyledi.


Müşküle Köyü’ndeki tarihi caminin,inşaat çalışmalarına başlandığını ve kaba inşaatın tamamlandığını söyleyen Başkan Altepe, tarihi caminin yaz ayları içerisinde ibadete açılacağını açıkladı. Şu anda Bodrum katında namazların kılınabildiğini vurgulayan Başkan Altepe, “İnşallah Müşküle’ye yakışır bir inşaat olacak. Eski mimarisine uygun haliyle, çevre düzenlemesi ve şadırvanlarıyla bölgeye değer katacak. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.


Milliyet


Geri Dön