25 / 04 / 2024

Bursa Nilüfer ve Osmangazi'de 7 gayrimenkul satışa çıkarılıyor!

Bursa Nilüfer ve Osmangazi'de 7 gayrimenkul satışa çıkarılıyor!

Bursa Defterdarlığı Ertuğrulgazi ve Uludağ Milli Emlak Müdürlüklerinden verilen ilana göre Nilüfer ve Osmangazi'de 7 gayrimenkul satışa çıkarılıyor. Gayrimenkullerin bedelleri 1 milyon 519 bin 182 lira ile 12 milyon 306 bin 464 lira arasında değişiyor...



1 - Yukarıda tapu kaydı ve ihale bilgileri yazılı bulunan taşınmaz malların, (Altıparmak Cad. No: 63 Osmangazi-Bursa) adresinde bulunan Defterdarlık Ek Hizmet binasında, 1-5. sıradaki taşınmazların Bursa  Defterdarlığı Ertuğrulgazi Milli Emlak Müdürü odasında  hizalarında belirtilen tarih ve saatlerde , 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince Açık Teklif Usulüyle, 6. sıradaki taşınmazın, Bursa  Defterdarlığı Uludağ Milli Emlak Müdürü odasında hizasında belirtilen tarih ve saatte 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince Açık Teklif Usulüyle, 7.sıradaki taşınmazın Bursa  Defterdarlığı Uludağ Milli Emlak Müdürü odasında hizasında belirtilen tarih ve saatte 2886 sayılı   Devlet İhale Kanununun 36. maddesi gereğince Kapalı Teklif Usulüyle satışları yapılacaktır.

2 - İhalelere iştirak etmek isteyenlerin;

a- İhalelerin başlangıç saatine kadar yatıracakları geçici teminat makbuzu veya 2886 sayılı Kanuna göre düzenlenmiş geçici teminat mektubu,

b- İkametgah ilmühaberi (İdaremizden temin edilebilir.) ile nüfus cüzdanı örneği  ( T.C. kimlik numarasını belirtir. )

c- Başkası adına ihaleye katılacak olanlar için adlarına düzenlenmiş noter tasdikli vekaletname.

d- Tüzel kişilerden vergi kimlik numarasını belirtir belge

e- Tebligat için Türkiye’de adresi gösterir  yazılı beyanı (örneği İdaremizden temin edilebilir.)

f- Özel hukuk tüzel kişilerinin yukarıda belirtilen şartlardan ayrı olarak İdare merkezlerinin bulunduğu yer Mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret veya sanayi odasından, veya benzeri mesleki kuruluştan, ihalenin yapıldığı 2013 yılı içersinde alınmış sicil kayıt belgesi ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliğe temsile tam yetkili olduklarını gösterir  noterlikçe tasdik edilmiş imza sirkülerini veya vekaletnameyi vermeleri.

g) Kamu tüzel kişilerinin ise tebligat için Türkiyede adres göstermeleri ile Vergi kimlik numarasını bildirmeleri ve  tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte  bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduğunu belirtir belgeyle birlikte İhale saatinde komisyon huzurunda hazır bulunmaları gerekmektedir.

3 -  İstekliler ilanda belirtilen ihale saatine kadar komisyon başkanlığına ulaşmış olması şartıyla, 37. madde hükümlerine uygun olarak düzenleyecekleri tekliflerini iadeli taahhütlü bir mektupla gönderebilirler.

4 - Kapalı Teklif Usulüyle yapılacak İhaleye katılmak isteyen isteklilerin yukarıda belirtilen belgelerle birlikte 2886 sayılı Kanunun 37. maddesine göre hazırlayacakları Teklif mektuplarını ihale saatine kadar Komisyon Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir..

5 - Ortak girişim olarak ihalelere teklif verilemez.

6 - Şartname ve ihale dosyaları mesai saatleri içerisinde (1-5. sıradakiler) Ertuğrulgazi Milli Emlak Müdürlüğünde, (6-7.sıradakiler)Uludağ Milli Emlak Müdürlüğünde görülebilir.

7 - Türkiye genelindeki ihale bilgileri http:/www.milliemlak.gov.tr internet adresinden öğrenilebilir. Tlf.: 0 224 221 13 00

8 - Komisyon ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

Postada meydana gelebilecek gecikmeler kabul edilmez.

İlan olunur.

6569/1-1


İlgili dosya için tıklayın



Geri Dön