25 / 04 / 2024

Bursa Orhangazi'ye yeni spor tesisi yapılıyor!

Bursa Orhangazi'ye yeni spor tesisi yapılıyor!

Orhangazi’de planlanan spor sahalarının bir yenisi de Ortaköy mahallesinde başlatıldı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, inşaatı başlatılan Ortaköy’deki halı saha inşaatında incelemelerde bulundu.



Orhangazi Belediyesi daha önce başlatılan halı saha ve büyük saha inşaatlarına bir yenisi de Ortaköy’de başlattı.Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Orhangazi Belediyesi’nin bu yıl planlanan toplam 14 futbol sahası ve halı saha projesinde daha önce Göl Spor Tesislerinde yeni sentetik büyük saha inşaatı başlatılmıştı. Geçtiğimiz hafta ise Yeniköy’deki halı sahayı yapacak olan firma iş teslimi almış ve çalışmalara başlamıştı. Orhangazi’de planlanan spor sahalarının bir yenisi de Ortaköy mahallesinde başlatıldı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, inşaatı başlatılan Ortaköy’deki halı saha inşaatında incelemelerde bulundu. Orhangazi’ye çok sayıda spor tesisi kazandıracaklarını belirten Çağlayan, şuan itibarı ile bazı bölgelerde inşaatların başladığını ve diğerlerinin ise başlayacağını söyledi.


Belediye Başkanı Çağlayan daha sonra mahalle muhtarı Recep Kurhan ile birlikte Ortaköy’ü gezdi. Muhtar Kurhan’ın talepleri doğrultusunda mahallede yapılması gereken ve eksiklikleri tespit eden Çağlayan, Ortaköy’de istenen çalışmaların hemen başlatılacağını ifade etti.


Hürriyet


Geri Dön