26 / 04 / 2024

Bursa Osmangazi'de 9.7 milyon TL'ye satılık bina!

Bursa Osmangazi'de 9.7 milyon TL'ye satılık bina!

Bursa 4. (Sulh Hukuk Mahkemesi) Satış Memurluğu, Osmangazi ilçesinde bulunan arsa ve 2 katlı binayı satışa çıkardı. Söz konusu binanın toplam bedeli 9 milyon 796 bin 478 TL olarak belirlendi.



T.C. BURSA 4. (SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞU TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


2014/34 SATIŞ


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti. adedi, önemli özellikleri:


1 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri : Bursa İl. Osmangazi İlçe. 4459 Ada No, 31 Parsel No. ARSA VE İKİ KATLI KARGİR BİNA- FABRİKA BİRASININ BULUNDUĞU BİNANIN DAVACIYA AİT OLDUĞU Dosyada mevcut raporda A-B-C-D Harfleri ile gösterilen binaların bulunduğu

Adresi :

Yüzölçümü : 10.208,70 m2

Arsa Payı : 2400

İmar Durumu: 1 /1000 ölçekli 2.bölge uygulama imar planına göre KAKS. 1.00 Yoldan 10 m. Komşu parselden 5 m çekme mesafeli sanayi alanında kaldığı 

Kıymeti : 9.796.478,00 TL 

KDV Oranı : % 18

Kaydındaki Şerhler:

1. Satış Günü: 05/10/2015 günü 10:30- 10:40 arası 

2. Satış Günü:  30/10/2015 günü 10:30- 10:40arası 

Satış Yeri : SULH HUKUK MAH.YAZI İŞL.MDR ODASİ


Satış şartları :

1- İhale açık artırma suretiyle yapıiaeaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesind r ı ma tarihinden öncek i gün sonuna kadar esatis.uyap.t>ov.tr adresinden elektronik ı namda teklif veri ebilecektir. Bu anırmada tahmin edilen değerin %50 sini ve rüçhanlı alacaklılar varsa aiacaklan toplamını ve satış giderlerini geçmek şanı ile ihale olunur. Birinci anırmada istekii bulunmadığı takdirde elektronik ortamda birinci artırmadan sonraki beşinci günden, ikinci artırma gününden önceki gün sonuna kadar elektronik ortamda teklif verilebılecekur. 15u anırmada da malın tahmin edilen değerin %50 sini. rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış lalebi düşecektir.

2- Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen değerin °<> 20'si oranında ne akçesi veya bu miktar kadar banka teminat mektubu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir, alıcı isteğinde

| günü geçmemek üzere süre verilebilir. Damga vergisi, KDV. 1/2 tapu harcı ile teslim masrafları alıcıya aittir. Tellâliye resmi, taşınmazın aynından doğan vergiler satış bedelinden ödenir.

3- İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgilerin (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını izi İlikle faiz ve giderlere dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile (15) gün içinde dairemize

•meleri lazımdır; aksi takdirde hakları tapu sicil ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaktır.

4- Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse İcra ve İflas Kanununun 133

üncü maddesi gereğince ihale feshedilir. İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatirmamak sureti ile ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve ketlileri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsil en mesul olacaklardır. İhale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın dairemizce tahsil olunacak, bu fark. arsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.

5- Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri s erildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6- Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin 2014/34 Satış sayılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.



Geri Dön