19 / 04 / 2024

Bursa Osmangazi'de kaçak 1 villa ve 2 prefabrik ev yıkıldı!

Bursa Osmangazi'de kaçak 1 villa ve 2 prefabrik ev yıkıldı!

Osmangazi Belediyesi, Uludağ eteklerinde bulunan Yiğitali Mahallesi’nde kaçak olduğu tespit edilen lüks 1 villa ve 2 prefabrik ev ile birlikte inşaat aşamasındaki bir evin temelini yıktı.



Osmangazi Belediyesi, ilçedeki kaçak yapılaşmaya da göz açtırmıyor. Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından Yiğitali Mahallesi’ndeki kaçak olduğu belirlenen dubleks 1 villa ve 2 prefabrik ev ile birlikte inşaat aşamasındaki bir evin temeli yıkıldı. Ormanlık alana inşa edilen yapılar, jandarma ekiplerinin güvenlik önlemleri altında iş makinesi ile yıkılarak yerle bir edildi. Yıkımlarda herhangi bir olumsuzluk olmadı. Belediye yetkilileri, halkı ruhsatsız ve kaçak yapılaşmaya yönelmemeleri konusunda uyarırken, kaçağa asla izin vermeyeceklerini vurguladı.


Sözcü



Haber Olay Bursa Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Bursa Osmangazi Belediyesi, ilçedeki kaçak yapılaşmaya da göz açtırmıyor. İlçenin dört bir yanındaki kaçak yapıları tespit ederek yıkımını gerçekleştiren belediye ekipleri, özellikle Türkiye'nin turizm cenneti Uludağ'ı kaçak yapılardan temizlemek adına yoğun bir çalışma yürütüyor. Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından Yiğitali Mahallesi'ndeki kaçak olduğu belirlenen dubleks 1 villa ve 2 prefabrik ev ile birlikte inşaat aşamasındaki bir evin temeli yıkıldı. Ormanlık alana inşa edilen yapılar, jandarma ekiplerinin güvenlik önlemleri altında iş makinesi ile yıkılarak yerle bir edildi. Yıkımlarda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. 



Olay Bursa


Geri Dön