29 / 03 / 2024

Bursa Prestij Modern teslim edildi!

Bursa Prestij Modern teslim edildi!

Bakyapı, Osmangazi’de yer alan Bursa Prestij Modern’i teslim etti. 918 dairelik projenin yüzde 50 prim yaptığı belirtiliyor.



Bakyapı, Osmangazi’de yer alan Bursa Prestij Modern’i teslim etti. 918 dairelik projenin yüzde 50 prim yaptığı belirtiliyor.



İstanbul, Bursa, Konya, Çanakkale ve Sakarya’da hayata geçirdiği projeler ile inşaat sektörünün önde gelen markalarından biri olan Bakyapı, Bursa Prestij Modern’in teslimlerine başladı. 13 blokta 918 konutun ve 57 ticari alanın yer aldığı proje, toplam 173 bin metrekare inşaat alanına sahip.


Bursa Prestij Modern’in satış süreciyle ilgili bilgiler aktaran Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör projenin hızlı satıldığına dikkat çekti. Bakgör, şunları söyledi: “Bir projemizi daha teslim etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Aile yaşantısı konsepti üzerine projeler geliştiriyoruz. Bu misyonumuzu Bursa Prestij Modern’de de devam ettirdik. Aile konseptini hedeflediğimiz Bursa Prestij Modern’de 1+1 gibi küçük metrajlı daire tiplerine yer vermedik. Bu detay da satış sürecimizi olumlu yönde etkiledi. Projemizden daire sahibi olan ailelerin yatırımları bugün en az yüzde 50-60 prim sağladı.”


İlk hasılat paylaşımı


Bakyapı’nın Prestij serisinin üçüncü halkasını oluşturan Osmangazi’deki proje yaklaşık 54 bin metrekarelik arazi üzerinde tasarlandı. Teslimlerin tamamlandığı 918 dairenin yanı sıra projede 57 işyeri de bulunuyor. Bursa Büyükşehir Belediyesinin arsasına, hasılat paylaşımı ile inşa edilen proje, aynı zamanda Bakyapı’nın Bursa’daki ilk hasılat paylaşımı modeliyle gerçekleştirdiği konut projesi özelliğini taşıyor.


Bakyapı Prestij Modern’in 2 adet ayrı 1.600 metrekarelik sosyal tesisi bulunuyor. Sosyal tesiste, ısıtmalı kapalı havuzlar, saunalar, buhar odaları, fitness salonları yer alıyor. Bursa Prestij Modern, Bursa Çevre Yolu,  İzmir  ve İstanbul bağlantı yollarına yakınlığıyla dikkat çekiyor.  


Vatan




Bu haber Star'da şu şekilde yer aldı;


Bakyapı, teslimlerine başlanan Bursa Prestij Modern Projesi'nde yatırımcısının yüzünü güldürdü. Bursa Prestij Modern'in hızlı bir şekilde satıldığına dikkat çeken Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör "Bakyapı olarak 'Huzurlu Yasam Alanları' sloganımızla bir projemizi daha teslim etmenin haklı gururunu yasıyoruz. Doğru konsept, hızlı satıs ve yüksek kazancı beraberinde getirdi" diye konuştu. 

AİLE KONSEPTİNİ HEDEFLEDİK 

Son teslim ettikleri Bursa Prestij Modern projesi'nin, Bursa'nın önemli noktalarına yakın olması ve sosyal donatılarıyla bölgede standartları yeniden belirlediğini kaydeden Bakgör "Dolayısıyla bu detaylar da projemizin satıs ve pazarlama sürecinde bizlere yardımcı oldu. Öte yandan bizler Bakyapı olarak aile yasantısı konsepti üzerine projeler geliştiriyoruz. 

Bu misyonumuzu Bursa Prestij Modern'de de devam ettirdik. Aile konseptini hedeflediğimiz Bursa Prestij Modern'de 1+1 gibi küçük metrajlı daire tiplerine yer vermedik. Bu detay da satıs sürecimizi olumlu yönde etkiledi. Tabi bu kadar başarılı İsler beraberinde yatırımcılara kazancı da sağladı. Özetle projemizden daire sahibi olan ailelerin yatırımları bugün en az yüzde 50-60 prim sağladı. Bizler cok büyük bir aileyiz. Bu geniş aileye Bursa Prestij Modern'de 918 yeni aile daha eklendi. Bursa'ya adı gibi 'Modern' bir yasam sunduğumuz için firma olarak cok mutluyuz. 



Star



Haber Ekonomist Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


İstanbul, Bursa, Konya, Çanakkale ve Sakarya'da hayata geçirdiği projeleriyle tanınan Bakyapı, 918 konuttan oluşan Bursa Prestij Modern Projesinin teslimlerini tamamladı. Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, projenin hızlı satıldığına dikkat çekti. Bakgör, "Bursa Prestij Modern projemizden daire sahibi olan ailelerin yatırımları bugün en az yüzde 50-60 prim sağladı" diyor. 


Ekonomist


Geri Dön