27 / 04 / 2024

Bursa Prestij Modern'den 11 yatırımcıya toplam 373 konut satıldı!

Bursa Prestij Modern'den 11 yatırımcıya toplam 373 konut satıldı!

Bursa'da gerçekleştirilen Bursa İnşaat Zirvesi, Bakyapı'nın ev sahipliğinde yapıldı. Zirvede konuşan Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, Bursa Prestij Modern'den istanbul Emlak Fuarı sırasında, 11 yatırımcıya 373 konut sattıklarını açıkladı...



Bursa'da gerçekleştirilen Bursa İnşaat Zirvesi, Bakyapı'nın ev sahipliğinde yapıldı. Zirvede konuşan Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, "Türkiye'nin en önemli sektörlerinden olan inşaat sektöründe, gelecek dönemde sektöre değer katan, inovatif projelerin geliştirilmesi gerekiyor" dedi. 


Bakgör, sektöre değer katan yeni projeleri Bursa Prestij Modern'den istanbul Emlak Fuarı sırasında, 11 yatırımcıya 373 konut sattıklarını açıkladı. Veysel Bakgör zirvede, inşaat sektöründe lokalden başlayarak Bursa'da projeler geliştirdikten sonra ulusal düzeyde projeler geliştirdiklerini söyledi. Bakgör, "Şimdiye kadar Bursa'nın dışında istanbul, izmir, Adapazarı ve Çanakkale'de projeler geliştirdik. Bursa'da elde ettiğimiz deneyim ve tecrübeleri Bursa'nın dışındaki tüm projelerimize taşıdık. 


Bunun en güzel örneğini istanbul'daki projemizde gözlemliyoruz. Dünyanın sayüı kentleri arasında gösterilen istanbul'da konut yapmanın sıkıntılarını da yaşadık, çok ciddi sorunlara da göğüs gerdik. Ancak bugün geldiğimiz noktada, istanbul'a, Bakyapı kültürünü istanbul Prestij Park projemizle taşımış olduk" diye konuştu. 


'Satışlar iyi' istanbul Prestij Park projesiyle istanbul'a giriş yaptıklarını kaydeden Veysel Bakgör, istanbul'da inşaata başlamadan önce birçok belge ve prosedürlerin tamamlanması gerektiğini söyledi. Bakgör "Burada oyunu tamamen kurallarına göre oynamanız gerekiyor. Esenyurt'ta inşasına devam ettiğimiz istanbul Prestij Park'ta tüm hızıyla devam ediyor. Satışlarda da çok iyi bir noktaya geldik" dedi. 


Posta Gazetesi 


Geri Dön