26 / 04 / 2024

Bursa Reel ile Ali Bostancı'dan TOKİ'ye hodri meydan!

Bursa Reel ile Ali Bostancı'dan TOKİ'ye hodri meydan!

Ali Bostancı İnşaat, Millet Mahallesi'nde yapımına başladığı Bursa Reel Evleri Projesi ile kentin doğusunun da düzenli yapı stokuyla gelişmesini hedefliyor. Ali Bostancı İnşaat Genel Müdürü Kızılcıklı, "TOKİ'den daha fazla pay vereceğimizi iddia ediyoruz"



Bursa Reel Evleri'nin bugüne kadar yapmış oldukları en büyük proje olduğunu belirten Ali Bostancı İnşaat Genel Müdürü Sedat Kızılcıklı, projenin 53 dönüm arsa üzerinde 114 bin metrekare inşaat alanına sahip konutlar, alışveriş merkezi, dükkânlar ve sosyal tesislerden oluştuğunu söyledi. Projenin Millet Mahallesi'nde yapılan en büyük proje olduğuna da dikkat çeken Kızılcıklı, "Projede 600 adet 3+1, 96 adet 2+1, 34 adet bahçe katı 2+1, 10 adet bahçe katı 1+1 olmak üzere toplam 740 konut bulunuyor. Ayrıca proje içerisinde 3 bin 250 metrekare alana sahip alışveriş merkezi, süpermarket, mağaza ve 750 kişi kapasiteli düğün salonu da hizmet verecek. 2 bin 500 metrekare alana sahip 15 adet dükkân da projede yer alıyor. 53 dönümlük arsanın 37 dönümü ise yeşil alanlar için ayrıldı" diye konuştu.

Sedat Kızılcıklı, "Bütün şehirler batıya doğru gelişir ve büyür. Ancak Yıldırım'ı Nilüferleştirmeden Bursa'yı kurtarmak mümkün değil. Bizim Yıldırım'da da yeni projelere, doğru konut stoklarına ihtiyacımız var. Bu projeyi Nilüfer'de yaptığımızda çok daha fazla paralar kazanacağımızı bildiğimiz halde yine de bu projeyi Yıldırım'da yapmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Firma olarak kentsel dönüşüm projelerine talip olduklarını söyleyen Kızılcıklı, "Biz belediye başkanlarımızla anlaşmak şartıyla onlara TOKİ'den daha fazla pay vereceğimizi iddia ediyoruz ve kentsel dönüşüm yapmaya ve düzenli konut üretmeye hazır olduğumuzu belirtmek istiyoruz" diye konuştu.

DÜNYA


Geri Dön