24 / 04 / 2024

Bursa Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu açıldı!

Bursa Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu açıldı!

Hayırsever İşadamı Erdoğan Şeremet ve Şeremet ailesinin katkılarıyla yenileme çalışmalarını tamamladığı Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu açıldı.




Eğitim kurumlarına spor salonları kazandırılması, okulların fiziki eksikliklerinin giderilmesi, ortak sınavlara sponsorluk, okullara spor malzemesi desteği başta olmak üzere eğitim yatırımlarını hep ön planda tutan Bursa Büyükşehir Belediyesi, eğitimde çıtayı iyice yükseltti. 


Kent merkezindeki eski okulların yenilenmesi görevini üstlenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı çalışmalar meyvelerini veriyor. Zafer Okulları’nın modern bir eğitim kompleksi olarak eğitime açılmasının ardından Merkez İmam Hatip Lisesi ile Demirtaşpaşa İlkokulu’ndaki inşaatlar hızla yükselirken, Elmasbahçeler Ortaokulu da modern bir eğitim kurumu olarak hizmete açıldı. Gökdere Bulvarına cepheli Elmasbahçeler Ortaokulu, işadamı Erdoğan Şeremet ve Şeremet ailesinin katkılarıyla adeta bir kolej havasında yenilendi. İnşaat nedeniyle başka bölgelerdeki okullara nakledilen öğrenciler yeni döneme yenilenen yüzüyle açılan Salih Şeremet Ortaokulu’nda ‘merhaba’ dedi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe konuyla ilgili olarak, “Sizler, hedefleri olan Türkiye’nin geleceğinin teminatısınız. Bunun için sizlerin daha donanımlı, birikimli ve idealist olmanız için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Sizden de tek isteğimiz var. Çok çalışıp, başarılı olmak. Biz daha iyi şartlarda eğitim görmeniz için üzerimize düşeni yaptık. Şimdi sıra sizde. İnşallah bu hizmetlerin hakkını vereceksiniz ve başarılı olacaksınız. Ben yeni dönemde hepinize başarılar diliyorum” dedi.




Bursa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön