19 / 04 / 2024

Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesinde 2. etap başlıyor!

Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesinde 2. etap başlıyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından toplam 42 hektar alanda hayata geçirilen Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yeni bir heyecan yaşanıyor. Dev projenin ikinci bölümünün temeli, 13 Ağustos Cumartesi günü atılacak.



Osmangazi Belediyesi tarafından toplam 42 hektar alanda hayata geçirilen Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yeni bir heyecan yaşanıyor. Dev projenin ikinci bölümünün temeli, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu’nun katılacağı tören ile 13 Ağustos Cumartesi günü atılacak.


Kentsel dönüşüm alanında yürüttüğü planlı çalışmalar sonucunda edindiği bilgi birikimi ve tecrübe ile Soğanlı Mahallesi’nde muhteşem bir dönüşüme imza atan Osmangazi Belediyesi, Bursa’da düşünülen kentsel dönüşümün en büyük örneği olan Soğanlı Kentsel Dönüşümü hızla tamamlıyor. 4 bölümden oluşan projenin geçtiğimiz yıl temeli atılan birinci bölümdeki inşaat çalışmalarında sona gelinirken, ilk etaptaki daireler için müteahhitlere daire satış izni verildi. Osmangazi Belediyesi Türkiye’de dönüşüme ışık tutan projede vakit kaybetmeden çalışmalara devam ederek, ikinci bölümünün temelini atıyor. 4 bölümden oluşan projenin tamamının 2017 yılı sonunda bitmiş olması planlanıyor.


Gazete Bursa


Geri Dön