25 / 04 / 2024

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri The Big 5'e katıldı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri The Big 5'e katıldı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Üyeleri, 80 kişilik bir heyetle Dubai'de gerçekleştirilen ve Ortadoğu pazarının en önemli yapı ile inşaat teknolojileri fuarı olarak görülen The Big 5'e katıldı.



BTSO 17,18,36 ve 49'uncu komite üyelerinden oluşan 80 kişilik bir heyet, Dubai'de gerçekleştirilen The Big 5 Fuarına çıkarma yaptı. 1979 yılından bu yana düzenlenen fuar, özellikle Birleşik Arap Emirlikleri'nde devam eden büyük inşaat projeleri ile Ortadoğu pazarına yönelmek isteyen Türk firmaları açısmdan büyük önem taşıyor. 


60 BİN KİŞİ ZİYARET ETTİ! 


Söz konusu fuarda, yapı ve inşaat malzemelerinden elektrik ve elektronik malzemelere, ısıtma ve soğutma aksesuarlarından güneş enerjisi ekipmanlarına geniş bir yelpazede ürün sergilendi. Fuan 60 bin civarında sektör profesyoneli ziyaret etti. 


Heyetin başkanlığını yapan BTSO Meclis Üyesi Ali Faruk Çolak, "İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmalarımızın fuar organizasyonlarına ilgisi her geçen yü artıyor. Geçen yıl Dubai'deki fuara 37 kişiyle katılmıştık. Bu yıl ise fuara 80 kişilik bir heyetle katüdık. Fuar kapsamında Dubai'deki inşaat firmalarıyla gerçekleştirdiğimiz ikili iş görüşmelerinin de oldukça faydalı geçtiğine inanıyorum" dedi. 

BTSO Başkanı İbrahim Burkay, yaptığı değerlendirmede, Küresel Fuar Acentesi projesiyle üyelerinin ihracat performansım arttumak istediklerini ifade etti. Proje kapsamında BTSO üyelerini Chicago'dan Moskova'ya, Berlin'den Paris'e sektörleriyle ilgili en prestijli fuar organizasyonlarıyla buluşturduklarını düe getiren Burkay, "Üyelerimizin Dubai'de gerçekleştirilen fuardan da önemli iş bağlantılarıyla ayrıldı" dedi. 


Hürriyet


Geri Dön