19 / 04 / 2024

Bursa Tuana Evleri'nde sona yaklaşılıyor!

Bursa Tuana Evleri'nde sona yaklaşılıyor!

İnşaat sektörünün öncü firmalarından Alpiş Group'un, ulaşım projeleriyle Bursa'nın cazibe bölgeleri arasına giren İstanbul Caddesi'nde başlattığı Tuana Evleri projesinde sona yaklaşılıyor.



356 daire ve 23 işyerinden oluşan Tuana Evleri projesine yaklaşık 7 ay önce başladıklarını belirten Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, "Birinci etapta artık sona yaklaşıyoruz. Biz Tuana Evleri projesine başlarken 2016 yılının sonunda projenin tamamını bitirmeyi hedeflemiştik. Bu sene hem satışların hem de kış aylarında havaların iyi gitmesi ve Alpiş İnşaat olarak disiplinli çalışmamız sayesinde hızlı ilerledik ve 1. Sertaç Karaalp etapta yüzde 85 seviyesindeyiz ve 2. etapta da yüzde 50'yi geçtik. Temmuz ayı sonunda ilk etabın anahtar teslimini yapabileceğiz. 2. etabı da ikim ayında teslim edebileceğiz" dedi. 


HER İLÇE YENİ DEĞERLER YARATMALI' 


Tuana Evleri'nin çok önemli bir lokasyonda olduğunuz belirten Karaalp, "Biz Alpiş Group olarak Tuana Evleri projesini geliştirirken bu bölgede yaklaşık 100 bin çalışan olduğunu tespit ettik ve potansiyeli belirledik. Ayrıca biz her bölgenin her ilçenin kendi içerisinde yeni değerler yaratması gerekiyor. Bursa özelinde baktığımızda konut alacak olanları ısrarla Nilüfer'e göndermememiz gerekiyor. Biz bunu planlarken, bizim bölgemizde konut almak isteyenlere iyi bir site nasıl sunabiliriz diye düşündük" diye konuştu.


Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin tramvay çalışmaları çok önemli bir yatırım olduğunu, ayrıca özel okul ve hastane yatırımları ile ilgili çalışmaların bulunduğunu da sözlerine ekleyen Karaalp, "İstanbul Caddesi üzerindeki eski işyerleri dönüşüyor ve Hitit Plaza buna iyi bir örnektir. Hilton Oteli yine İstanbul Caddesine değer katarken Müftülük, Adliye gibi yeni kamu binalarının bu bölgeye yapılacak olması önemli çalışmalar. İstanbul Caddesi'nin çehresi değişecek. Ben inanıyorum ki 5 sene sonra Tuana Evleri'nin bulunduğu bölge İstanbul'un Maslak semti gibi olacaktır. Bu öngörüleri ve gerekli altyapıyı hazırladıkları için de başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere bütün yerel yöneticilerimize teşekkür ediyorum" dedi.


PARLAYAN YILDIZ 


Alpiş Group Satış ve Pazarlama Müdürü Selçuk Sukas da, Tuana Evleri'nin satışında yüzde 60'lık seviyeye ulaştıklarını söyledi. Sukas, "Tuana Evleri'nin satışıyla alakalı şu anda yüzde 60 seviyesini geride bıraktık, Haziran ayı ortalarına kadar satışları tamamlamayı hedefliyoruz. Gayrimenkul Fuarı'ndan ve fuarda Tuana Evleri'ne olan ilgiden çok memnun kaldık. Burası önemli bir lokasyon oldu, zaten parlayan yıldız diye tanımlıyoruz. 


Bilhassa raylı sistem İstanbul Caddesi'nin çehresini değiştirip ilgiyi daha da arttıracak. Unutulmamalıdır ki, İstanbul Caddesi yeni çehresiyle Bursa'ya giriş kapısı olacaktır" diye konuştu. 




www.alpistuanaevleri.com


Ekohaber


Geri Dön