16 / 04 / 2024

Bursa Yenişehir Ticaret Borsası’na yeni hizmet binası yapılıyor!

Bursa Yenişehir Ticaret Borsası’na yeni hizmet binası yapılıyor!

Bursa Yenişehir Ticaret Borsası’nın üyelerine daha iyi hizmet verebilmek ve hizmet kalitesini artırmak üzere başlattığı “Yeni Hizmet Binası” projesinde inşaat aşamasına geçiliyor.




Yenişehir Ticaret Borsası’nın üyelerine daha iyi hizmet verebilmek ve hizmet kalitesini artırmak üzere başlattığı “Yeni Hizmet Binası” projesinde inşaat aşamasına geçiliyor.


SÖZLEŞME İMZALANDI


Gündoğan Mahallesi Beyazoğlu Sokak’ta yükselecek olan yeni hizmet binasının inşaat yapım sözleşmesi imzalandı. Yenişehir Ticaret Borsası Yönetimi ve Meclis üyelerinin katıldığı imza töreninde sözleşmeyi yüklenici firma yetkilisi SSM Mimarlık yetkilisi Şenol Şimşek ile Yenişehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Saim Bolaca imzaladı.


2017 YILINDA TAMAMLANACAK


Bolaca, “Yeni hizmet binamızda Borsa üyelerimize ve çiftçilerimize daha iyi hizmet verecek ve çağın gerekliliklerini yerine getiren bir yapıya kavuşacağız” derken, yeni binanın 2017 yılı içinde tamamlanacağı müjdesini verdi. 


8 aydır piyasa araştırması ile plan ve proje aşamaları devam eden yeni hizmet binasının inşaatına bir ay içinde başlanacağı öğrenilirken, yeni binada çok amaçlı toplantı salonu, yönetim kurulu toplantı salonu, yönetim kurulu ve meclis başkanlıkları odaları, sicil ve kayıt bölümleri bulunuyor.



Geri Dön