29 / 03 / 2024

Bursa Yıldırım'da asfaltsız sokak kalmayacak!

Bursa Yıldırım'da asfaltsız sokak kalmayacak!

Yıldırım'ın yaşanabilir şehir olması adına altyapı hizmetlerini büyük bir titizlikle sürdüren Yıldırım Belediyesi, ilçedeki cadde ve sokaklardaki asfalt çalışmalarına hız verdi.




Yıldırım'ın yaşanabilir şehir olması adına altyapı hizmetlerini büyük bir titizlikle sürdüren Yıldırım Belediyesi, ilçedeki cadde ve sokaklardaki asfalt çalışmalarına hız verdi. Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Bağlaraltı, Anadolu, Samanlı, Esenevler, Vatan, Umurbey, Yeşilyayla ve Yunusemre mahallerinde asfaltlama çalışmaları yaparak, cadde ve sokaklardaki ulaşımı rahatlattı. İlçede yaşayan vatandaşların ulaşımını modern ve rahat yollarda sağlayabilmeleri için gece gündüz çalıştıklarını söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yollardaki bakım ve onarımın yanı sıra asfaltlama çalışmalarımızla ulaşımın aksatılmadan rahat, güvenli ve modern olmasını sağlıyoruz” dedi.


 


ULAŞIM SORUNU OLMAYAN YILDIRIM HEDEFİ




Yıldırım'daki nüfus yoğunluğu nedeniyle yaşanan trafik sorununu asgariye indirgemek için yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Mahallelerimizdeki cadde ve sokaklarımızın yeni ve modern bir görünüme kavuşmasına önem veriyoruz. 2015 yılında bu hedef doğrultusunda 160 bin 240 ton asfalt döktük. 2016 yılında da şimdiye kadar 40 bin 544 ton asfalt dökerek yollarımızı yeniledik. Ayrıca vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda da diğer trafiklendirme çalışmalarımızı gerçekleştirmeye de devam ediyoruz” diye konuştu. Yıldırım'ın geleceğini inşa ederken ulaşım planının önceliklerinden biri olduğunu da aktaran Başkan Edebali, “Yıldırım’ın ulaşım planında, trafik sorunu olmayan güvenli ve geniş yollar yer alıyor. Bu amaç doğrultusunda modern şehircilik anlayışına uygun Yıldırım’ı inşa ediyoruz” ifadelerini kullandı.



Yıldırım Belediyesi




Geri Dön