29 / 03 / 2024

Bursa Yıldırım'da camiler temizleniyor!

Bursa Yıldırım'da camiler temizleniyor!

'Yeni Yıldırım' hedefi doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Edebali, ibadethanelerin temizliğine ayn bir özen gösterdiklerini ifade etti.



Yıldırım'da kentsel dönüşüm gibi önemli bir konuda düğmeye basan ve Yıldırıma kültür-sanat alanında önemli katkılar sunan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, klasik belediyecilik hizmetlerinin lıız kesmeden devam ettiğini söyledi. Bu kapsamda daha yaşanabilir bir ilçe oluşturmak için çalışmalarına yön verdiklerini dile getiren Başkan İsmail Hakla Edebali, "Parklar, mahalle konakları, kapalı pazaryerleri gibi fiziksel çalışmaları hayata geçiriyoruz. Belediye olarak görevimiz tabii ki bununla bitmiyor. 

Bu alanların temizliklerinin yapılması da büyük önem arz ediyor. 

Temizlik İşleri Müdürlüğümüz de bu anlamda özverili bir çalışma ile kamuya açık alanların temizliğini yapıyor" diye konuştu. 


HAFTANIN 4 GÜNÜ 


Görev alanları içinde yer alan ibadethanelerin temizliğini hassasiyetle gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Edebali, "Halkımızın ibadetlerini sağlıklı bir ortamda yapmalarına olanak sağlamak için ilçemizde bulunan camilerimizin temizliğini gerçekleştiriyoruz. Son 1 sene içerisinde 100'den fazla ibadethanede toplum sağlığı açısından temizlik çalışmaları yaptık. 

Haftanın 4 günü ibadethanelerde gerekli çalışmaları yaparak lıemşerilerimizin hijyenik mekanlarda ibadetlerini yapmalarım sağlıyoruz" şeklinde konuştu. 


A Gazete


Geri Dön