26 / 04 / 2024

Bursa Yıldırım'da kaçak yapıya geçit verilmeyecek!

Bursa Yıldırım'da kaçak yapıya geçit verilmeyecek!

Büyük kentsel dönüşüm hamlesini gündemine alan Yıldırım'da artık kaçak yapıya geçit verilmeyecek. Başkan Edebali, "Kaçak yapılaşma konusunda tüm hukuki süreç harfiyen uygulanacak. Kimsenin süphesi olmasın" dedi.




Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, büyük bir kentsel dönüşüm hamlesini gündemine alan ilçesinde artık, kaçak yapılaşmaya yer olmadığım büdirdi. 

Yıldınm Belediyesi'nin ilgili birimlerine kaçak yapılaşmayla tam mücadele talimatını veren Başkan Edebali, şunlan kaydetti: "Kimsenin güzel ilçemiz Yıldınm'm geleceğine zarar verme hakkı yok. Gelecek nesillerden emanet aldığımız topraklanmızı sürdürülebilir şehirleşme ilkeleri çerçevesinde kullanacağız, planlayacağız. 

İdeal bir şehir kimliğine ulaşmak için kimseye ama kimseye taviz vermeyeceğiz." Mühendislik bilimini temel almayan yapılaşma süreçlerinin üçeye ve vatandaşa fayda sağlamayacağı gibi milli servet kaybına neden olacağına değinen Başkan Edebali, "Kaçak yapılaşma konusundaki tüm işlem ve hukuki süreçler harfiyen uygulanacak. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın. Buradan vatandaşlanma sesleniyorum; Yıldmm'ı kentsel dönüşüm ile yeniden inşa edeceğiz" diye konuştu


Star Bursa




Geri Dön