28 / 03 / 2024

Bursa Yıldırım'da temizlik yapılıyor!

Bursa Yıldırım'da temizlik yapılıyor!

Bursa Yıldırım'da temizlik yapılıyor. Bursa'da Anadolu Arabayatağı, Duaçınarı, Esenevler ve de Yunusemre mahallelerinde çöp ve moloz temizleme çalışmaları yapılarak Yıldırımlılara temiz bir çevre imkânı sunuldu.



YILDIRIM Belediyesi, mahallelerde çöp ve moloz temizleme çalışmalarını sürdürüyor. Yıldırım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan incelemeler sonunda Anadolu Arabayatağı, Duaçınarı, Esenevler ve Yunusemre mahallelerinde çöp ve moloz temizleme çalışmaları yapılarak Yıldırımlılara temiz bir çevre imkânı sunuldu. Yıldırım'ın ideal şehir olması için faaliyetlerine devam ettiklerini ifade eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Yaşanabilir şehir Yıldırım hedefimiz için belediyemiz bünyesinde titiz bir çalışma sürdürüyoruz. Yıldırım'ın önemli sorunlarından biri olan çöp ve molozları tek tek tespit edip toplayarak, mahallelerimize yakışan temiz bir çevreyi hemşerilerimize sağlıyoruz" dedi. 


YEŞİL ŞEHİR YILDIRIM 


Yıldırım'ın daha yeşil ve temiz bir şehir olması için vatandaşların talep, öneri ve sorunlarına kayıtsız kalmadıklarını belirten Başkan İsmail Hakkı Edebali. 

"Şehrimizi yaşanabilir bir hale getirmek için sorunları göz ardı edemeyiz. Tüm faaliyetlerimiz Yıldınmlıların rahat yaşayabilmesi için kesintisiz olarak sürdürülüyor" ifadelerini kullandı. Çevre konusunda her zaman hassasiyetleri olduğunu da hatırlatan Başkan Edebali. "Kentsel dönüşümün en önemli boyutlarından biri olan 'Yeşil Yıldırım'ı oluşturmak için çevremize karşı hepimiz saygılı davranmalıyız" dedi. 


Bursa Hayat


Geri Dön