25 / 04 / 2024

Bursa Yıldırım’ın iki yakası viyadükle bağlanıyor!

Bursa Yıldırım’ın iki yakası viyadükle bağlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım’da Sarı Caminin batı kısmında yapılacak viyadükle Kurtuluş Caddesi’ni, Karlıdağ ve Vişne Caddelerine bağlayacak.




Yol, köprü ve kavşak yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım’ın iki yakasını da viyadükle birbirine bağlıyor. Özellikle raylı sistem hattının geçmesinin ardından kuzey – güney ekseninde ikiye bölünmüş olan Yıldırım ilçesinde iki yaka arasındaki bağlantı Gökdere ve İhtisas Kavşakları ile sağlanırken, bu noktalarda oluşan yoğunluklar da viyadük projesiyle ortadan kalkmış olacak. 



Kör düğümleri çözüyoruz

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Altepe, “Kurtuluş Caddesi’nin devamına yapılacak viyadükle Sarı Caminin batı kısmından Karlıdağ ve Vişne Caddelerine bağlantı sağlanmış olacak. Bu sayede daha önce İhtisas ve Gökdere Kavşaklarından yapılan karşıya geçişler bu viyadükten kolaylıkla yapılabilecek. Böylelikle Duaçınarı ve Davutdede bölgesinde trafik nefes alırken, Gökdere ve İhtisas Kavşaklarının yükü de azalmış olacak” dedi.



Bursa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön